Şu an netlerim 70 tyt ve 40 ayt(eşit ağırlık)
100kdan bir üniversiteyi bıraktım 1k ea istiyorum.Yeni başladım sayılır.tyt mat ve tyt türkçe konularım bitti ayt matı yarıladım 15 net (lti ve geometri yok) ve ayt sözellerde 25-30 net yapıyorum.
Yapabilir miyim diye bir soru sormuyorum ama doğru ve gerçekçi hedef bir çok şey kazandırır.Normalde bir korkum yoktu tecrübeli biriyim ama bugün bir korkuya düştüm ve size danışmak istiyorum.
Günde ortalama 4-5 saat çalışıyorum( Nasıl arttırabilirim?) Full evdeyim. Cevabınız için teşekkürler
geometri 5 net için
geometriyi çabaladıkça yapamıyorum.Fulleme derdim yok 5-6 net bile yeterli.Ayt matematik için bile öğrenmek zorundayım.
Nefret ederken nasıl istediğiniz noktaya geldiniz? Tavsiye verirseniz sevinirim.
Kenan kara aldım başladım dik üçgene kadar sonra geo ilacını çözdüm ama ondan sonra bazı soruları çözemeyince bıraktım 1 ay çalışmadım.Ama 30 tyt-ayt matematik hedefim var ve geometrisiz bu çok zor olacak.
mert hoca pkob kampı
katılacak olan var mı arkadaşlar? Her gün 1 video mu atıcak orasını anlamadım
arkadaşlar 12.sınıfta açığa geçtim bu 4 ortalamaya nasıl bakabilirim
geometri
geometride çok zorlanıyorum zorlandıktan sonra hemen bırakıyorum böyle bir sorunum var.Hala üçgenleri bitiremedim.Kenan kara kullanıyorum ama hep eksik hissediyorum.
İzlediğiniz bir yol var mı?
ayt fen satılık 2022
Sayısal olarak başlayıp kitapları aldım ama özüme dönüp eaya geçtim.Elimde sıfır hiç kullanılmamış kitaplar var.Uygun fiyata satıcam.
345 ayt fizik--50 tl
345 ayt biyoloji--50 tl
aydın ayt kimya soru bankası--50 tl
selin hoca ayt limit ders notları--10 tl
ertan sinan şahin ayt fizik 3-4 kitapları(tytyi kullanıyorum fizik bittikten sonra videosunu bedavaya veririm.)--150 tl
kimya özel ayt kimya ders kitapları(tytsini yine kullanıyorum bittikten sonra videosunu bedavaya veririm.)--150 tl
çalışma arkadaşı
üniversiteyi bıraktım yeniden hazırlanıyorum full evdeyim.Birbirimizi takip edicez birlikte ders çalışıcam bir arkadaş lazım.Dershaneye falan gitmediğimden içim sıkılıyor.
burs çıktı ama bölümü bıraktım
yeniden sınava hazırlanmak için bölümü bıraktım ders seçimi bile yapmadım.Aktif olarak göründüğüm için kredi çıkar diye başvurdum burs çıktı.
Ne olur kesilir mi dondurma şansım var mı? bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim.
Kadirli Deneme
Kadirlide bildiğiniz kayıt olduğunuz sadece denemelere gireceğim bir dershane var mı?
Bir de kütüphane vs çalışacağım bir yer var mı?
Yeni ananemin yanında ders çalışmaya başladım burayı fazla bilmiyorum mesaj atarsanız çok sevinirim
Online Yks koçu-danışmanı
|
Ben |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 175
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.761 (Bu ay: 284)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar