200-500 TL Kablolu Kulak içi Kulaklık önerisi
Bu fiyat aralığında kablolu kulak içi kulaklık arıyorum, genel olarak ses kartından gitarımın sesini duymak için ve bazen müzik dinlemek için kullanacağım, bu fiyat bandında önerebileceğiniz kulaklıklara açığım.
1 Yıldır bağlanmayan Fiber
Merhabalar 2020 senesinin Haziran ayının ortasında mahallemizdeki bağlantı kesilerek Türk Telekom tarafından Fiber getirildi, bizim de başka çaremiz olmadığı için Türk Telekom'a gidip Fiber internet istiyoruz dedik daha sonra 20mbps fiber paket satın aldık, bağlandıktan sonra internetin yeteri kadar hızlı olmadığını fark ettik, bunu Türk Telekom'a bildirince Türk Telekom mahallede fiber var ama oturduğunuz binada fiber yok dedi, bunun içinde binaya fiber kutusu koyup eve fiber bağlantısı yapmak gerekiyormuş.
Türk Telekom'u telefonla arayıp fiber kutusunu ne zaman kuracaksınız dediğimizde sıra gelmesini bekleyin deyip geçiştirdiler. Şu anda biz fiber paketi alalı 1 yıl 3 ay olacak ama hala bir gelişme yok. Evdeki Ethernet kablosuyla indirme hızı 2.3mb ve biz bu internete ayda 100 lira ödüyoruz. Bugün de eve mektup göndermişler ödenmemiş borcunuz var diye. Hizmeti doğru düzgün satma ama mesela para olunca yapış. Bizim ne yapmamız lazım, iptal ettirip NetSpeed veya Millenicom'a geçmek daha mı mantıklı yoksa Türk Telekom'da kalıp Fiber kutusunun gelmesini beklemek mi daha mantıklı?
İlk 2020yks sınavına girdim, bu sene de 2021yks sınavına girdim ama istediğimi alamadım, 2'nci kez mezuna kalacağım bir kaç küçük sağlık problemim çıktı hastaneye gitsem sigortadan sorun çıkartırlar mı?
not: internette okuduğum bir yazıda 18 yaşını doldurduktan belli bir süre sonra sigorta kalkıyor yazıyordu, ben 19 yaşımın ortalarına geldim sayılır.
Esenler Fevzi Çakmakta oturuyorum, sınava hazırlanma zamanı denemelerine girebileceğim dershaneler varsa yazabilir misiniz?
RX570 oyun açınca görüntü gidiyor
Aylar öncesinde ikinci el bir RX570 satın almıştım, eve gelip PC'ye taktığımda driveri kuramamıştım. Kod: 43 hatası alıyordum.
Daha sonra Technopat'ta gördüğüm ekran kartı BIOS'lama ile 2019 bir BIOS atmıştım karta.
Driver yüklendi sorun çözüldü derken bu sefer oyuna girdiğimde monitör gidiyor, ekran kartının ışıkları yanıp sönüyor, kasanın ışıkları ise hala çalışmaya devam ediyordu.
Daha sonra 2017 model bir BIOS yükledim ama sorun hala devam ediyordu, tahminimce daha önce mining yapılmış bir kart modlanmış ama bunu nasıl düzelteceğim?
Atikmdag.patcher gibi uygulama da kullandım ama yine de işe yaramadı, ne yapmam lazım düzelmesi için?
Ekran kartı modeli: Gigabyte Radeon RX570 GAMING 4 GB (Samsung).
Not: Herhangi bir ısınma veya güç yetersizliği durumu yok.
PSU: FSP 500W 80+
Ryzen 3 2200G Video belleğini yükseltemiyorum!
İlgi Alanları: Teknoloji
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 53
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.671 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar