Kulaklık önerileri
3 tane kulaklık alacağım ve bütçelerine aşağı yazdım, kulaklıktan anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Genel olarak şarkı dinlemek için telefonda kullanılacak.
Kulakiçi kablolu kulaklık maks 350 TL
Kulakiçi kablosuz maks 600 TL
Kulaküstü kablosuz (Bluetoothlu olsun) 800Tl
Lens ile alakalı problem
Arkadaşlar lens kullanmaya dün başladım ve dünden beri farkettiğim bir şey var size danışmak istedim. Lensi taktığım zaman lensin kenarlarında mavi-lacivert bir renk gözüküyor. Dereceli lens kullanıyorum renkli değil şeffaf. Nedeni ne olabilir? Solüsyon olarak ise ReNu kullanıyorum. Daha dün açtım zaten ama yine de temizliğine dikkat ediyorum. Görmede herhangi bir sıkıntı yok, ne bulanık görüyorum ne de mavimsi görüyorum.
Arkadaşlar benim indirilmiş, hem telefon hem bilgisayarımda bulunan 180 bölümlük dizim var. Telefonda MX Player kullanıyorum. Gayet kullanışlı ve kaldığın yerden devam eden bir oynatıcı. Ancak bunun hem bilgisayar hem de telefonda olan ve senkronlu çalışan bir oynatıcı biliyor musunuz? Örneğin ben telefonda 43. bölümün yarısında kaldıysam bilgisayarda açtığımda da kaldığım yerden devam edecek bir oynatıcı biliyor musunuz? Varsa çok ama çok işime yarar. Yorumlarınızı bekliyorum.
300 Tl Klavye önerisi
Arkadaşlar N11'den alabileceğim 300-330 tl arası mekanik ve rgb klavye var mı? Ben Gamepower Ogre düşünüyordum ancak sorun yaşayan çok olmuş o yüzden sizlerin düşüncelerini almak istiyorum. Mavi Switch, RGB ve N11'den olmalı çünkü N11'de 250 tl indirim kodum var. Mesajlarınızı bekliyorum, oyun için kullanacağım.
PC çok ısınıyor
Arkadaşlar bilgisayarım aşırı ısınıyor ve emin değilim ama galiba fanlar ters takılmış bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi? Çok ses çıkarıyor birde.
Eğer sorun fanlarda değil ise ne kaynaklı olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Ön fan 3
Ön fan 2
Ön fan 1
Üstteki 2 fan
Arkadaki fan
İşlemci fanı
Pubg Mobile Emülator Aşırı Kasıyor
Arkadaşlar PUBG Mobile GameLoop 7.1 Beta ile oynuyorum ancak aşırı kasıyor ne yapmam gerekiyor Orjinal PUBG ultra ayarlarda kasmıyor ancak mobile aşırı kasıyor.
Pc Özelliklerim:
Asus Prime A320m-R anakart
Asus Radeon Rx570 Ekran Kartı
8GB Ram.
Gerisine gerek yoktur heralde.
Bu arada 75-85 arası fps alıyorum ancak takılıyor ona rağmen.
1300 tl ile ekipman
Arkadaşlar 1300tl bütçem var kendime güzel Mouse, Klavye ve bluetooth kulak üstü kulaklık almak istiyorum. Sizin marka ve model öneriniz varsa almak isterim.
Discord Ses Efekti?
Arkadaşlar CS:GO Slam gibi bir program varmı Discord için? Mesela ALT + 3 yaptım diyelim belirlediğim sesi çalabilen bir program var mı?
Hangisini Alsam?
|
Telefonda İnternet hızı çok düşük.
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.191 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware