Okey 101 Plus bilet kazanma Sorunu Hk.
Merhaba arkadaşlar; Okey 101 plusta bilet kazan kısmı açılmıyor. Daha önce oynuyordum PC den ancak şimdi bilet kazan kısmı son 2 gündür açılmıyor. Mobil veriden girerken telefonumdan açıyorum ama PC de kablolu açılmıyor aynı zaman da telefonum da da Wifi den açmıyor. Sorun ne olabilir Oyunu sil yükle yaptım oyunla alakalı olmamasına rağmen. İnternetim de mi sorun var ? DNS filan mı girmeliyim kablolu ve kablosuz açılmıyor o kısım sadece Mobil veriden açabiliyorum. Hata bu şekildedir. Desteğinizi rica ederim.
CS go Sürekli Güncelleme sorunu
Merhaba;
CS:GO'da şöyle bir sorun yaşıyorum. Evde PC de normalde CS go ya giriyorum. sorun yok. cafede veya farklı PC de acınca 1.5 gb lık güncelleme yapıyor.steam ile ilgili değil.10 defadır başıma gelıyor. arkadaşım direk açıyor oyunu ama benım hesabı gırınce 1.5 gb lık güncelleme geliyor. biraz araştırdım ve indirilen serverlardan kaynaklı dediler. Yani cs go sunucu serverlarını zamanında ındırmısım. bu yüzden hesabı farklı PC de acınca server sunucularını güncelliyor. Birçok yöntem denedim Steam Icloud yedekle vs kapattım ama yine aynı. sanırım hesabıma Kendi bilgisayarımdan düzelteceğim. Ne yapmalıyım ? destek olur musunuz.
Teşekkürler.
Aranızda diyetisyene giden var mı?
|
Dadaş çelik bir yaydır, onu germeye gelmez. Çağlayan bir sel olur, dağlara da baş eğmez. Yayla bulutu gibi yükselir yavaş yavaş, Sonra birden sel olur, köpürür coşar DADAŞ… Doğunun sınır taşı Erzurum’un Dadaşı, Efesi var İzmir’in eğilmez Türk’ün başı. |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.830 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 140 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Anasayfa Haberleri