TurboX TX10 Mouse Hakkında Bilgi Lazım
Öncelikle Merhabalar. Benim Kullandığım Mouse Eskidi. Kablosu Flan Çıktı. Yeni, Ucuz Bir Mouse Buldum. İsmi TurboX TX10. İncelemelerine De Baktım, Sorun Yoktu. Ama Yorumlarında Oyunlarda Macronun Çalışmadığını Yazmışlar. Böyle Bir Şey Var Mı, Varsa Düzeltilebilir Mi, Düzelmiyorsa 40 TL Bandında Macrolu Mouse Önerir Misiniz? Macro Günahtır vs. Yazılar İçin Söylüyorum, Olursa Güzel Olur, Yoksa Da Alır Geçerim TurboX’u. TurboX Markasına PC’lerinden Dolayı Önyargılı Yaklaşmayın Lütfen, Güzel Olduğunu Duydum Mouse’larının.
Deneme Sınavından Çok Düşük Not Aldım
Öncelikle merhaba. 3 gün önce bir deneme sınavı oldu. İngilizce sınavı. Koronavirüs dolayısıyla sadece ana derslere çalıştım. Babam da ingilizce düşük gelsin sorun değil demişti. Ama düşük dediği 90+. Neden bu kadar yüksek derseniz ben 2 sene ardarda okul 1. Olmuştum. Bu sene de (biraz fazla zekiydim hiç çalışmamıştım 1. Olmuştum) hiç ders çalışmadım. Ama nolduysa ortalamam 98den 95e düştü. Babam beni paramparça etti ( dövmedi ama dövmüş gibi oldu). Ben de çalışacağıma söz verdim. Ki çalıştım da. Ama ingilizceye çalışmadım. 100 puandan 65e düştüm. Şimdi ben babama nasıl bunu açıklayayım? Sonra o kadar kızmaz diye düşündüm. 65 ne demek ya? 80 flan ver bari. Ki hala 5 sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Biraz uzun oldu ama lütfen cevap verin. 15 dk kaldı söylememe. Yardım!
Mouse Alacam Help |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 804 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar