Yağmurlu Havada Bilgisayar
Merhabalar gün içinde yağmur yağdıysa bilgisayarım açılmıyor. Power tuşuna bastığımda güç almıyormuş gibi tepki vermiyor neden olabilir?
Bilgisayar neden açılmıyor.
Selamlar arkadaşlar. Bir süredir bilgisayarımda bir problem var. Tüm kablolar sağlam, içindeki ışıklar sıkıntısız yanıyor fakat açma tuşuna bastığım zaman bilgisayar açılmıyor. Bir hata vermiyor direkt sanki power kablosu takılı değilmiş gibi tepki vermiyor. Power kablosunu çıkartıp 1, 2 gün bekleyince takıyorum çalışıyor ortalama 1 hafta sonra tekrar çalışmamaya başlıyor. İnternetten araştırma yaptım. Kablosunu çıkartıp tuşuna 5 6 defa bastım kinetik enerjiyi atsın diye ama o da işe yaramadı. Geçen hafta bilgisayarcıya götürdüm orada takınca çalıştı tekrar olursa getir dedi. Bugün tekrar oldu götürdüm ilk bastığında çalışmadı bir daha power tuşuna bastığında çalışmaya başladı. Bilgisayarcı tam bozulmadan problemin kaynağını saptayamam diyip gönderdi. Şuan evdeyim yine çalışmıyor. Yarın kasanın içini açıp bakacağım tavsiyeleriniz neler? Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Topladığım Bilgisayar Hakkında Tavsiye
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 346 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware