Cs 1.6 dan sıkıldım, bir süredir cs go da yabancı sunucularda oynuyorum ancak internetim normalde de kötü olduğu için birde yabancı sunuculara bağlanınca ping 300 lere fırlıyor oynanmıyor. cs:go da bildiğiniz bir Türk zombie escape veya klasik zombie sunucusu var mı ?
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır termal macun yenilemediğim dizüstü bilgisayarımı açıp yeniledim ve tekrar açtığımda böyle bir problemle karşılaştım. Bu işlerden az çok anlarım herşeyi denedim bir türlü çözemedim. Ramları sökyüp tek tek ve farklı slotlara taktım olmadı bios pilini söktüm olmadı wifi kartını hatta usb portlarını iptal ettim yine olmadı, biosa geçmeye çalıştım kendini kapatıyor daha geçmeden. Daha önce defalarca yaptım şimdi böyle bir hatayla karşılaştım yardımcı olabilecek var mı?
|
Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum, airties 5650 modemim var(ttnet ver. değil) köprü modunda nasıl kullanabilirim bilen var mı ? router aldım ancak kurmayı bir türlü beceremedim. airties ara yüzünden internet-internet ayarları-düzenle-protokol kısmı bridge olarak değiştirdim modemin wan portundan routerin wan portuna bağladım routerin lan portundan da pc ye bağladım, iss kullanıcı adı şifre doğru girmeme rağmen bir türlü beceremedim. Yardımcı olabilecek var mı ?
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.146 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar