Sanal öğretimden aldığım eğitim setlerinin hepsi hep eski sürüm. Seti alıyorsunuz sonra size bir WhatsApp grubu öneriliyor gruba giriyorsunuz. İlk Başta bende setlerin içeriğini bilmediğim için sürekli insanlara bahsediyordum iyi bir set diye sonra set ilerledikçe hiçbir işe yaramadığını anladım. Grupta soru soruyorsunuz cevap veren yok. Üstelik biz soru soruyoruz diye hoca efendiler rahatsız oluyormuş. Madem rahatsız oluyorsa neden gruptalar. Ben soru soruyorum orada hiçbir menfaati olmayan benim gibi insanlar soruma çare olmaya çalışıyor. Her şey fasa fiso verdikleri yazılım eğitimleri günümüz teknolojisinde işe yaramayan boş eğitimlerdir. Ben aldım hiçbir faydasını görmedim. Ve bunu site yöneticisine bizzat söyledim, biz aldık ama başkasına satmayın diye halen satıştan kaldırmadılar. Amaç sömürmek. O yüzden ben mağdur oldum başkası olmasın diye yazıyorum. Tüm Konuşmalarımızın Ekran fotoğrafları da mevcut. Sizinle paylaşacağım. Kesinlikle seti almadan önce bu adrese girip yazdıklarıma kulak verin. Alırken tekrar tekrar düşünün. Çünkü setlerin bir çoğu eski ve yeni güncellemeler ile bir birini tutmuyor. Her yerde takılıyorsunuz muhatap yok olduğunuz yerde kalıyorsunuz. Sözde grup kurmuşlar ama size dışarıdan araştırma yapın deniyor. Seti anlatanlar tuhaf anlatıyor bazen sesi anlaşılmıyor, tekrar edip izlemek zorunda kalıyorsunuz. Alana mani olamam ama ben olsam almam o yüzden benim dilim yandı siz dikkat edin. Farklı yerlerden bakın derim. Çünkü aldığım 6 setten hiçbir fayda görmedim biraz araştırdım ve 1 set aldım aldığım 6 setin hepsine bedeldi. Şu an hem site kodluyorum hem de satış yapıyorum. Aman dikkat edin aman. Bu siteyi yöneten şahıs bilgisayar mühendisiyim diyor ama hiçbir bilgisi yok ben onun mühendis olduğuna da şüpheci olarak bakıyorum. Sonuçta bende açsam böyle bir site açar satış yapaım bundan kolay bir şey yok. İkincisi Udemy de WhatsApp grup desteği yok ama neden burda var (hani bir işede yaramıyorya). Ben şimdi ne kadar şikayet sitesi varsa da yazacağım. Aman almayın vallahi mağdur olursunuz. Para iadesi yok yalan. Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Ve bana şöyle bir tehditte geldi. Eğer şikayetvar.com sitesine yazarsam tüm setlerimi iptal edecekmiş. Et zaten hiçbir işe yaramayan seti ben ne yapacağım. Ha ikincisi benim parayla satın aldığım bir şeyi benim iznim olmadan iptal etmek te neyin nesi? Arkadaşlar bir çok tehdit var yani anlat anlat roman olur en iyisi hiç bulaşmamak. Paranızla rezillik çekiyorsunuz.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 259 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yazılım Geliştirme