Ayt biyo sorusu atın
|
CİDDEN ÇOK MUTLUYUM
|
ODTÜ YE YENİ GİRDİM TAVSİYELER
|
yarına odaklanalım hocam
tyt yi bitirdik tamam yarın bölüm sonu canavarı ile çarpışmamız lazım , hangi konulara bakacaksınız son tekrar ?
yalnız kurtla yks ye doğru
hocamlar bu zamana kadar motivasyon olsun çalışma olsun her şeyi kendim hallettim. Dürüst olmak gerekirse ne hocalarımın ne de çevremin bana bi faydası oldu. Masaya oturamadığım zamanlarda da yine kendim kendime basamak oldum. Artık ''çok bi zaman kalmamış gibi hissetmenin''başlaması ile geçen sene yaptığım hataları bu sene yapmamak için açıyorum entry yi .
Kurt kardeş sakın milleti dinleme, geçen sene ayt mat fullüyorum diyen elemanları yıktın geçtin.
Kurt kardeş sadece biyoloji çalışma , kimya fizik de saldır.
kurt kardeş , denemelerini sakın erteleme.
kurt kardeş , lütfen motivasyonunu kaybetme. Önceki aylarda nasıl agresif çalışıyorsan yine öyle çalış.
Kurt kardeş , tyt yi çok da abartma senin yine ders kahrını çekmenin sebebi olan ayt yi sakın ama sakın unutma.
ve son olarak kurt kardeş , dünyanın da sonu değil bu verdiğin emeği unutma.
Birkaç güne msü açıklanır ben girmedim ama girenler dostlarımın sonucu umarım bu dönem için hepinize motivasyon olur.
yola devam :)
seri konuya gelin motivasyon bombardımanı
herkese iyi çalışmalar dostlar ,
hazır mart da bitmişken halen çalışan emektar dava arkadaşlarıma bir mesajım var.
Doğru yoldasınız devam :)
hemen hemen hangi konularda olduğmuzu söyleyip bi durum güncellemesi de yapabiliriz .d
öncelikle herkese iyi çalışmalar dostlar,
geçen gün ayt biyolojiden ekoloji konusuna çalışırken fark ettim ;
amensalizmden fen lisesi kitabında hiç bahsedilmemiş. Ben tüm biyolojiyi fen lisesi kitabımdan çalışıyorum bu arada. Sonra 2020 ayt biyoloji sorusu aklıma geldi. Hatta cevabı yanlış olmasına rağmen amensalizm şıkkı vardı. Fen lisesi kitabını tamamen inceledim .Bi tane bile amensalizm ile ilgili cümle yok.
Sonra mebin anadolu lisesi kitabına baktım( anadolu diyorum ama anlıyorsunuz işte normal kitabı) orada çok muntazam bir şekilde tablo yapılmış ayrıca başlık atılıp güzelce amensalizm açıklanmış.
Şimdi hocam benim aklım bunu kesmedi , bize hocalar hep fen lisesi kitabı en detaylı kitaptır zart zurt dediler 4 sene boyunca , bu basit konuda bile ben şaşırıp kaldım. Şimdi sanki tüm ayt biyoloji konularını bir de anadolu kitabını okuyup tekrar etme zorunluluğu hissediyorum.
soruları normal meb kitabına göre soracaklarsa niye bir de fen lisesi kitabı diye bir şey basıyorlar ? Hani tüm müfredat hepsinde aynıydı ??
bu arada sizin de fark ettiğiniz detaylar varsa paylaşır mısınız?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 181
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.933 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 86 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar