Altuğ hocanın yanlış anlatımı
6.23'teki soruyu önce kendiniz çözün. Sonra da anlatan kişinin çözümünü dinleyin.
Fizik bu mudur? Kimse kusura bakmasın ama var gücümle bu kişinin fizik anlatmaması gerektiğini savunacağım. Ülkesini seven, gençliğe-eğitime kıymet veren birinin boynunun borcudur.
Bu şahsın zavallılıklarını teşhir etmeye anlatmaya devam edeceğim.
Şu videolarında "bunu sana sormazlar", "şunu sorarlar ama bunu sormazlar", "bunu çok da soracaklarını sanmıyorum" diyerek sıka sıka ders anlatmasına tahammül edemiyorum artık. İşin kötü tarafının da kendisini iyi eleştirmenler olarak gören DH ekibinden sadece küçük bir azınlığın bu durumu görebilmesi. Adam bildiğin pazarlamacı. Tam bir esnaf ağzıyla her videosunda sınavda benim dediğim gibi çıkar, anlatmadığım yerlere bilerek girmiyorum havası veriyor. Ben bunu çok güzel yiyorum, yemeye devam ederim diyenlere bir lafım var elbette. Kusura bakmayın ama siz görmüyorsunuz diye ben yazmayacak değilim.
Telin etrafındaki manyetik alan şiddeti telin uzunluğuna bağlı değil midir? Hadi bakalım soru bu.
Bu hatayı bir fizik öğretmeninin yapmaması gerekiyor. Bakalım hatasıyla ilgili bir açıklama yapacak mı? Ya da videosunun altına bir açıklama yazacak mı? Her şeyi geçtim hatasını nasıl açıklayacak bunu görmek istiyorum. Yanlışlıkla ağzımdan kaçtı mı diyecek? Haydi bakalım...
Not: Bu adam bu vasıfsızlığıyla çıkıp size bir sürü şey anlatıyor. Bu postun altına müfredatla alakası olmayan, kendi uydurduğu ve size bakın bu sadece bende var havasıyla sattığı şeyleri de burada teşhir edeceğim.
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 30.122 (Bu ay: 449)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 112 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet