GTA 5 e mod yükleyip modsuz olarak GTA Online da oynamak?
İyi günler. Ben GTA V e mod yükleyip oynamak istiyorum. Ama modsuz olarak GTA Online da da oynamak istiyorum. Gta V e mod yükleyip online girdiğimiz zama nbu modları devre dışı bırakma gibi bi şansımız var mı?
YENİ ALACAĞIM RAM PC İLE UYUMLU MU?
İyi günler. Bilgisayarıma ram eklemek istiyorum ama nelere dikkat edeceğimi tam bilmiyorum.
Bu şuan pc de takılı olan ramim. İnternetten bulduğum bir ram de aynı buna benziyor.
O da bu. Etikette aynı şeyler yazıyor ama yinede emin olamayıp sormak istedim. Bu rami alırsam sorunsuz çalışır değil mi?
Yeni toplama pc yorumları
İşlemci: INTEL Core i3 9100F
Anakart: GIGABYTE H310M
Ram :GSKILL 8GB Ripjaws V
Ekran kartı: MSI GeForce GT 710
Güç kaynağı: Power Boost BST-ATX300R 300w
Bu sistemi toplamayı düşünüyorum arkadaşlar. Düşük ayarlarda cs go , valorant , gta 5 gibi oyunları oynayabilir miyim?
PC SİSTEMİME GÖRE OYNAYABİLECEĞİM OYUNLAR?
PC SİSTEMİM
İşlemci: İntel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @2.33GHz (4 çekirdekli işlemci)
RAM: 4,00 GB RAM (2+2) 400MHz
Sistem türü: 64 bit işletim sistemi (Windows 7 ultimate)
Ekran kartı:
İntel(R) G33/G31 Express Chipset Family (onboard ekran kartı)
Toplam bellek: 256 MB
DirectX sürümü: DirectX 11
Arkadaşlar en ayrıntılı şekilde sistemimi yazmaya çalıştım. Bu sistemle oynayabileceğim güzel oyunlar önerirmisiniz? (online-offline farketmez)
Foxconn g31mx anakart ile gt210 ekran kartı uyumlu mu?
Sistem özellikleri:
İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz (4 çekirdekli işlemci)
Ram: 2+2=4GB (Ddr2)
Anakart: Foxconn G31MX anakart.
64 bit işletim sistemi.
Ekran kartında şöyle bir sorunum var: Ben 13 yıldır ATI Radeon HD 3450 512 mb ekran kartı kullanıyordum. Son 2-3 yıldır ara sıra görüntü 10 saniyeliğine gidip geliyordu. Ama yaklaşık 2 ay önceden beri artık görüntü gidince geri gelmiyordu. En basit oyunlarda bile (Gta San Andreas gibi) 10 dakika oynamadan görüntü gidiyordu ve pc yi düğmesinden kapatmaktan başka çarem kalmıyordu.
Sonra Nvidia GT210 1gb ekran kartını aldım. Ekran kartını aldığımdan 1 hafta sonra bilgisyarı düğmesine basıp açarken ki casper yazısından sonra görüntü gelmiyordu bazen başlangıç onarma ekranıyla açılıyordu pc.(eski ekran kartında olmuyordu) Bu şekilde pc yi 2 hafta kullandım. Ondan sonra yeni aldığım ekran kartında da aynı sorun olmaya başladı(oyun esnasında görüntü gitmesi) bilgisayarcıya götürdük sorduk. Anakartın ekran kartı slotunun düzgün çalışmadığını söyledi. Bende anakartın yani onboard ekran kartını kullanmaya başladım (yaklaşık 1 aydır) Ama o da oyun oynamak için uygun değil. Çoğu oyunda renkler bozuk çoğu oyunda fps yerlerde. Gta san andreas bile 15-20 fps ten yukarı çıkmıyor. Ekran kartım varken hiç değilse zula,lol,mta felan oynuyordum.
Şimdi benim düşüncem anakartımın aynısından yeni bir tane alıp gt210 ekran kartımı takıp kullanmak. Ama size sorum: Acaba anakartın ekran kartı slotu bozuk olduğu için mi, yoksa yeni aldığım ekran kartı bu anakarta uyumlu olmadığı için mi düzgün çalışmıyor? Yani aynı anakarttan mı, sistemime uyumlu başka bir anakart mı yoksa anakartıma uyumlu başka bir ekran kartı mı almalıyım?? (2. ve 3. seçenekler için de öneride bulunur musunuz?)
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 620 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware