![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
İSTANBUL MALTEPE ERİM OTOMOTİV VASITA İLANLARI HİLELİ İNANMAYIN.
“Araçta değişen boya Tramer kaydı yoktur.
Aracın yürüyeni şanzımanı kusursuzdur.
Aracı istenilen servise gösterebilirsiniz"
gibi açıklama bilgisi yazmış erim otomotiv Maltepe aracı beğendim. İnceledim ve almaya kara verdim. Trabzon'da oturduğumdan önce telefonla arattım sonra ben aradım ustaya ve bana güzel bilgiler verdiler. Heveslendim ve 15.06.2020 sabahı iki kişi uçak biletini alarak galeriye gittik. Araca baktık çok sayıda çizik darbe ve sürtmeler var ayrıca bagaj kapağı da darbeli. Darbeler soğuk çekiçle gelişigüzel yapılmaya çalışılmış. Bazı derin sürtmeler olduğu gibi duruyor. Kısmı darbelere de acemice badana fırçası ile siyah boya sürülmüş. Yine de aracı alma niyetindeyim. Ekspere gitmek istedim. Sorun yok gidelim dediler öyle ya ilanda yürüyeni sağlam demişlerdi. Ekspere girdik ki uuuuuuuu araçta ağır aksam dışı hep masraf. Sadece size 2017 Mercedes dizel partikül filtresi bozuk desem fiyatını internetten bakın, bu bir tanesi idi. Yani araç ilandaki fiyattan alsam bir 30000 TL de sanayide ödeyeceğim. Uzun yoldan güvenerek geldik dedik ekspere verdiğim 700 TL yi istedim. Tahmin ettiniz. Alamadım. Adamlar tam dolandırıcı. Bana eniştemin J arabasıdır siz ikinci sahibi olacaksınız diyor. SİGORTADAN SORGULATIYORUM 4 KEZ EL DEĞİŞTİRMİŞ…… Şimdi bu şikayetimle ilgili tüm belgelerde elimde. Eziklerin fotoları, boyaların fotoları eksper raporları uçak biletleri. Yol navigasyon bilgileri ki bu sadece erim otoya gidip oradan Trabzon'a döndüğümü gösteriyor. Yanı hep haklıyım ama erim otomotiv Maltepe o yalancılıkla çok şey sallayacağı na yine de eminim... Ben erim otomotiv Maltepe den iyi bir kazık yedim siz de yemeyin diye bunları yazıyorum... aman dikkat..... onlarla iş yapacaksanız sadece "Allah Birdir" derseler inanın. onuda içten derler mi bilemem.... okuyuculara saygılarımla....
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 661 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)