Pc adaptörümden garip bir ses çıkıyor
monster abra a7 v 7.1 kullanıyorum ve geçtiğimiz günlerde adaptörümden garip bir ses çıkmaya başladı ince ve sinyal sesi gibi elektronikçi birisine sordum servisi ara adaptörün yanabilir dedi ama babama sorunca tam tersi hiçbir şey olmaz dedi yardımcı olabilir misiniz napıcam hiç bilmiyorum sınav haftamdayım ve bütün notlarım bilgisayarımda.

Uplay Crash
RAM Marka farkı
Öncelikle merhaba zaman ayırarak bu yardım çağrımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Aktif olarak kullandığım bilgisayarda samsung ddr4 2400 mHz 8 gb ram var. Yetersiz kaldığı için ram takmak istiyorum ama aradığım marka yani samsung yok ben buna başka marka taksam (corsair, hyperx vb) sıkıntı çıkarır mı yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Nedeni Nedir?
Öncelikle selamlar bende şu an monster abra a7 v7.1 var.(geforce 1050 4 gb, 8gb ram, intel core İ7 7. nesil) bence gayet iyi bir bilgisayar olmasına rağmen oyun videoları çekerken kasmalar oluyor arkadaşımda İ7 4. nesil 32 gb ram var ama onda fps drop bile girmiyor nedeni nedir acaba ramleri çoğaltsam düzelir mi ? Şimdiden teşekkürler
Nedeni Nedir ?
Öncelikle selamlar bende şu an monster abra a7 v7.1 var.(geforce 1050 4 gb, 8gb ram, intel core İ7 7. nesil) bence gayet iyi bir bilgisayar olmasına rağmen oyun videoları çekerken kasmalar oluyor arkadaşımda İ7 4. nesil 32 gb ram var ama onda fps drop bile girmiyor nedeni nedir acaba ramleri mi çoğaltsam düzelir şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.807 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar