8000-12500 tl arası telefon tavsiyesi
İyi günler. 8000-12500 tl arası, yavaşlama sorunu olmayan, hızlı Samsung akıllı telefonlar önerebilir misiniz? 6 gb veya 8gb ram, 128 gb hafızası olan ve hafıza kartı destekleyen telefonlardan olan.
VESTEL VENUS V7 hızlandırma
İyi akşamlar. Mart 2022'de Vestel venus v7 almıştım. Son zamanlarda uygulamalar geç açılmaya başladı. Telefonun da hızı düştü. Telefonu nasıl hızlandırabilirim?
Uzun yıllar idare edecek, yavaşlama sorunu olmayan akıllı telefonlar önerebilir misiniz?
akıllı telefon önerileri
Samsung marka 6000-6500 tl civarında akıllı telefon önerebilir misiniz?
Selamlar. Steam'den aldığım heroes of might and magic 3hd'de oynaya bastığımda oyun açılmıyor, oyna yazısı geri çıkıyor. Sebebi ne olabilir?
mouse tıklama sorunu
Frisby marka yeni bir oyuncu mouse aldım. Ama bazen sol tıklayınca algılamıyor. Dosyalara tıklayınca işlemiyor sol tık. Mouse'u başka bir windows 10 kurulu bilgisayarda denedim ve mouse sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Benim kendi Windows 10 olan bilgisayarımda bazen sol tıka basınca çalışmıyor. Çözümü bilen var mı?
Samsung orjinal şarj aletiyle Huawei telefon şarj edilirse sorun olur mu?
Yerli yabancı şarkı önerileri
İyi akşamlar. Yerli ve yabancı ,caz müzik hariç yeni-eski farketmez şarkılar önerebilir misiniz?
Mp4 çalar format error
İyi akşamlar. Coby mp4 çalarım var fakat video olarak sadece amv formatında destek var. Videoları amv formatına dönüştürdüm. Mp4 çalara attım. Çalarken 30 saniye civarı çaldıktan sonra format error yazısı çıkıyor ve diğer videoya geçiyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.
yabancı slow rock şarkı önerisi
Yabancı slow rock şarkı önerileriniz varsa yazabilir misiniz?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.980 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun