Boy uzatma metodları
Arkadaşlar herkese selam 17 yaşındayım birkaç aya 18 olacağım boyum 1.70 aslında 14-15 yaşıma kadar çok takmıyordum son zamanlarda çok gözüme batıyor arkadaşların yanında falan kısa kalıyorum annem 1.65 babam 1.71 civarı falan ben 1.80 vs olamayacağımı biliyorum fakat böyle zorlasam her gün egzersiz yapsam esneme hareketleri uygulasam vücuda 173-174 civarı olur muyum genetiğimi zorlamak istiyorum.eğer böyle bir şey mümkünse sizce daha çok ne tüketip ne egzersizi yapmalıyım öneriniz var mı ?
Yeni pc aldım gta 5 kaldırır mı ?
Ya arkadaşlar bu devirde böyle bir soruyla karşınıza çıktığım için kusura bakmayın fakat sormak durumundayım. 1-2 ay önce laptop aldım ve gta 5 almak istiyorum şu anda steamde 9 dolar 280 lira kadar yapıyor.Fakat laptopun gta 5 kaldırıp kaldırmayacağını bilmiyorum bu yüzden de boşa almamak istiyorum lütfen cevap verin sizce kaldırır mı?
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1155G7 @ 2.50GHz 2.50 GHz
16 GB Ram
64 bit işlemci
İntel iris xe graphics paylaşımlı ekran kartı
gücüm bunu almaya yetti yüksek ayarlarda kaldırmaycağını biliyorum öyle bir amacım yok zaten.düşük ya da ortada oynatır mı ?
MSÜ sadece TYT mi?
Açıköğretim Lisesi Mezunu Olup Askere Gitmek
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. İçimde acayip bir asker olma isteği var 18 yaşımdayım,4 yıllık açıktan üni okuduktan sonra askere gideceğim gönül isterdi ki harp okuluna gideyim fakat benim için artık geç oldu hem durumum hem de zamanım el vermez.Demem o ki 4 yıl üni okuyup askere gitsem rütbe yükselebiliyor muyum? yoksa uzman çavuş olarak kalıyor muyum?
yedek subay veya astsubaylık tamamen şans işi deniyor fakat olaki olursam subay ve ya astsubay olarak gittikten sonra da rütbe yükselebiliyor muyum?
Nirvana C500 Pil Ömrü
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm.Ben 1 hafta önce Casper C500 i5 155g7 laptopu aldım sorun şu ki normal kullanımda şarjı en fazla 4,5 saat gidiyor oyun oynarken ise max 1 saat 45 dakika falan dayanıyor,Bu normal mi ve laptop bataryası gömülü ben laptopu şarjda kullanmaya devam etsem %100 olduğunda da çıkarmasam evde kullandığım süre boyunca hep prize takılı şekilde kullansam sıkıntı yaşar mıyım? çnkü günde 2 defa falan şarja takıyorum bu şekilde bataryası 1 aya kalmaz ölürmüş gibime geliyor.Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Intel iris xe Paylaşımlı Ekran Kartı
|
Ekran Kartı Laptop
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.213 (Bu ay: 289)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic