Geri görüş kamerası sorunu
kolay gelsin, biraz uzun olacak kusura bakmayın, araç kia Cerato 2016 orjinalde kamera ve küçük ekran teyp vardı internetten navimex aldık ve navimex android taktıktırdık, orjinalde kameraya giden enerjiyi eski teyp kendi içinde voltajını düşürüp kameraya gönderiyormuş yeni teyp direk 12v çıkış ile gönderiyormuş, orjinal kamera açılmayınca ve orjinali bozulmasın diye araya çakmak şarj aparatı ile girip kamereya voltajı ayarlayıp elektrik verdi 3 ay sorun olmadan kullandım sonra parazit yapmaya ara ara kamera bulunamadı demeye başladı tekrar takan ustaya gittim ilgilenmedi, 2 ay bugün git gel yapdı, zorla baktırdık, sorunun taktığı şarj cihazından dandik olabileceğini söyledi başka taktık o an düşünüp iyisini alamadım bende, düzeldi kullanmaya başladım, 2 gün sonra tekrar eskisi gibi gidip gelmeye kamera bulunamadı deme başladı, şimdi ara ara geliyor neredeyse kopmle gitti arada gelip gidiyor parazit oluyor, geri geri gelirken eşim kaza yaptı ama usta yine ilgilenmiyor, başka usta direkt ya yapana git ben uğraşmam diyor yada delik deleceğiz arabaya eskisi iptal olacak diyip başından salıyor, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu işi nasıl çözebiliriz,
2016 Kia Cerato Multimedya Öneri
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 492 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ses ve Görüntü Sistemleri