S.K.I.L.L. - Special Force 2 14 Eylülde Geri Dönüyor
Yanlış okumuyorsunuz, 20 Ağustos 2019 tarihinde yayıncısı GameForge tarafından sunucuları kapatılan efsane oyun S.K.I.L.L. - Special Force 2 yeni yayıncısı Papaya Play ile 14 Eylülde tekrar sahalara dönüyor.
World Warfare & Economics
World Warfare & Economics
Arkadaşlar geçenlerde yeni bir oyun keşfettim. Oyuna gerçekten aşırı yükseldim. Bu yüzden paylaşmak istedim. Oyun özellikle Super power, Power Revolution, Supreme Ruler serilerini oynayan insanları ilgilendiriyor. Oyunun adı World Warframe & Economics , oyun 2000-2020 arası istediğiniz bir dönemde başlayıp ülke yöneteceğiniz bir oyun. Oyunda aklınıza gelebilecek herşey var. Ekonomi,politika,Sanayi,Askeriye,Eğitim,Sağlık,Altyapı,Küresel kuruluşlar,Uzay yani daha sayamayacagım kadar aklınıza gelebilecek herşeyi kapsayan bir oyun. Ve gerçekten bunlar böyle yüzeysel şeyler değil. Yani burada politikayı anlatmaya çalışsam imkanı yok yazı bitmez. Ve oyun şuan alpha sürümünde, bazı oynanış videoları var,bunları izlediğim ve oyunun discord sunucusunda edindiğim bilgilere göre eğer ki bir sorun olmazsa yukarda saydıgım serileri oynayan birisi olarak gerçekten bunları geçebilecek bir oyun. Ve ayrıca oyun 4 yıldır tek bir kişi tarafından geliştiriliyormuş. Sonradan yatırımcılar bulunmuş. Bazen böyle tek kısı tarafından gelıstırılen oyunlar bomba etkısı yaratıyor. Bende bu oyunun Geopolitical Simulator tarıhını degıstırecegını dusunuyorum.
Yani ben hergün yeni birşey öğrenıyorum ve gerçekten şaşırıp kalıyorum. Sizde araştırırsanız zaten neden bu kadar yükseldiğimi anlıyacaksınızdır. Merak edenler için oyunun steam sayfasını bıraktım. Ve bu arada şuanda Türkçe yok yapımcı oyun çıktıktan sonra eklenecek ilk dillerden birisi oldugunu belirtti. Sizler de begenırsenız ıstek lıstenıze oyunu alabılırsenız ıyı olur. Ayrıca Dc sunucusunda kapalı beta için başvurular devam ediyor, Nisanda kapalı beta başlıyacak, Temmuz gibi oyun çıkış yapıcak.
.
Ekran Kararması Sorunu
Dostlarım sorunum şu normal laptop kullanırken ne yaptığım farketmiyor ister oyun oyniyim ister video izliyim birden ekran kararıyor saçma bir şekilde ekranı sallayınca görüntü geri geliyor. Bu artık canımı sıkmaya başladı sorun yazılımsal değil donanımsal galiba pek anlayamadım servise göndersem büyük ihtimalle çözülücek ama en azından2-3 hafta arası geri gelmeyecek ve ben malumunuz online üniversite okuyorum o yüzden bu esnada göndermem zor. Sizce sorun yazılımsal olabilir mi çözümü ne olabilir. Birde bu durum başına gelen varsa nasıl çözüme ulaştı yardımlarınızı bekliyorum.
Excalibur G900 var.
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.481 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun