Dairenin girişine modem nasıl bağlanır? Acil yardım!
Burası daire girişi. Sadece bir odadan bağlantı sağlayabiliyorum ama o odada modemi kullanmak istemiyorum diğer odalarda telefon prizi var arkada kablo cat5 kabloları da bağlı ama İnternet bağlantısı yok. Son çare daire girişine buraya modem koyabilir miyim hangi renklerden bağlamam gerek adsl kablosuna? Rastgele denedim ama olmadı bir türlü adsl ışığını yeşillendiremedim bağlantı sağlayamadım lütfen bir el atın nöbetten çıktım darlandım elektrikçi çağır demeden çözelim rica ediyorum
Bmw e90 standart ses sistemi modifiyesinde amfi
Bmw e90 standart ses sistemi modifiye ettim. Kapıya morel virtus 10 cm, mid woofer, 100 Rms Tweeter komponent takımı koydum. Sonuç eskiye göre daha iyi ama hala hoşuma gitmiyor. Amacım temiz net sesti ama %20 iyileşme oldu. Bilmeyenler için koltuk altlarında woofer zaten mevcut. Bu sistemde eksik olan ne. Bangır bangır ses istemiyorum. Amfi yerine standart power deck var onu değiştirmeli yerine amfi mi koymalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum
Modemi diğer odaya alma
BMW e90 Kenwood dmx7018bt Aaudison lrx 6.9 Morel virtus 402 komponent E90 subwoofer E90 midrange |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 797 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware