Genel olarak, sizce yaz aylarında araç fiyatları yükselir mi yoksa düşer mi? Var olan aracım tek sermayem ve doğru zamanda satış yapmak istiyorum. Sizce şimdi mi, yoksa yaz ayını mı beklemeliyim? Spesifik olarak hangi aylarda araç fiyatları artacak veya düşecektir?
KYNSEED ve PINE Yama (İstek)
Bu iki oyunda oldukça güzel, hoş grafiklere sahip iki RPG, Aksiyon açık dünya oyunları. Rica etsem bir çevirmen arkadaşımız bunlardan birini veya ikisini birden çevirebilir mi lütfen?
Erzincan'dayım ve büyük şehirlerde olduğu gibi daha uygun ve daha iyi araç seçeneklerimiz maalesef ki çok kısıtlı. Salı günü Elazığ'a gidip bu iki araçtan birini almak istiyorum. Aile aracı olarak kullanacağım, bazen toprak dik yokuşlu köy yollarında da kullanacağım. Sizce hangisini almalıyım?
1- 2005 Hyundai 1.5 CRDI GL Cool
2- 2004 Peugeot 1.4 HDI
Hobo Tough Life Türkçe Yama İstek.
Hobo Tough Life adlı oyuna Türkçe Yama yapılabilir mi?
Silinebilir.
Silinebilir.
Silinebilir.
Silinebilir.
Konu Silinebilir.
Silinebilir.
Graveyard Keeper Türkçe Yama (İstek)
Graveyard Keeper'ın eski sürümü için Türkçe yama çalışması yapılmıştı fakat güncel sürümlerde çalışmadığı için maalesef kullanılamaz olmuş durumda. Şayet imkanı olan çevirmenlerimiz varsa, bu oyunun güncel sürüm Türkçe çevirisini yapabilirse birçok insan çok sevineceğiz. Öncelikle, el atmasını umutla beklediğim çevirmenleri etiketlemek istiyorum; @zartzurt456 - @Team NINJA - @AsRuleS - @BarisBlt61
Çeviriyi isteyenler sol üstten oy vererek konuya destek olabilirler.
The Division 2'yi Türkçe'ye çevirmek mümkün mü?
Oyunun dosyaları elimde mevcut. Eğer çeviri mümkünse paylaşabilirim.
Destek için sol üstteki oy ver butonuna tıklayabilirsiniz.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 110
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.277 (Bu ay: 264)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 149 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun