Raspberry Pi Zero W veya alternatifleri nereden satın alınır?
Merhaba, geliştireceğim proje için Raspberry Pi Zero W modelini kullanmaya karar verdim. Bu modelin internetteki fiyatları çok değişken ve anladığım kadarıyla stok sorunları da mevcut. Yani ileride toplu bir şekilde almak istersem de sorun yaşayacağım.
Bunun için Raspberry Pi Zero W internetten satın almak için hangi siteyi önerirsiniz veya stok sorunu olmayan ve Raspberry ile aynı işlevi sağlayan alternatiflerinden hangilerini alabilirim?
Ek olarak İstanbul'da gidip alabileceğim önereceğiniz yerlere de açığım. Teşekkürler. :)
Merhaba iyi forumlar, iPhone 6s model telefon kullanıyorum. Bataryası orjinal değil ancak iyi olduğunu düşündüğüm bir marka, uzun süre önce kendim takmıştım. 2 Metre uzunluğunda A101'den aldığımı hatırladığım bir şarj kablosu kullanıyordum, yaklaşık iki hafta önce prizde takılıyken ancak telefona bağlı değilken durduğu yerde duman çıkarak ucu yandı ve uç kısmında bir delik oluştu. Uykudayken başıma gelse yangın çıkaracağından korktuğumdan vodafone bayiisinden 60tlye güvenilir bir kablo aldım. Şarj dolarken telefonumu kapatıyorum, telefon kapalı bir şekilde şarj olurken bugün yine bir yanık kokusu geldi hemen kabloyu çıkardım ve yanmak üzere siyahlaşmıştı. İki kablo da aynı yerden, telefona giren uç kısımdan yandı. Acaba sorun telefonun şarj girişinde veya bataryasında mı yoksa kullandığım hızlı şarj adaptöründe mi ? İlk başta kabloda olduğunu düşünmüştüm ancak aldığım kablo gayet sağlamdı. Şuan telefonu şarja takmaya korkuyorum ancak adaptörden mi telefondan mı kaynaklı sorun bilemiyorum. Sizce sorun adaptörde mi yoksa telefonda mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
Yazdığım Programı İnternet Üzerinden Çalıştırmam Mümkün Mü ?
Bir program yazdım, sadece koşullara bakıyor ve koşullar yerindeyse e-posta gönderiyor. Yani art niyetli bir program değil. Bu programın e-posta gönderebilmek için sürekli açık kalmasını istiyorum ancak bilgisayar 7/24 açık kalamaz. Bu programımı 7/24 olarak çalıştırabileceğim bir sunucu hizmeti veren sayfa, site vs. var mıdır, bilgisi olan var mı ?
Teşekkürler, iyi günler.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 648 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware