Laptop ram alacağım
merhaba laptopuma (Lenovo İdeapad Gaming 3 82K200K3TX) ram eklemek istiyorum. şuan 8 takılı 1 slot boş öncelikle 8gb daha almayı düşünüyordum sonra baktım 8ile 16 arasında 200tl fark var almışken 16 daha mantıklı olur diye düşündüm. 8gb ve 16gb (16gb olanın satıcısı amazon germany daha sağlıklı olur diye düşündüm). ama dual ve flex channel mevzularından dolayı 2x8 al daha çok performans verir diyenleri gördüm.
Steam'de Detroit: Become Human açılmıyor
Detroit: Become Human oyununu yükledim steamde oynaya basınca 1-2 saniye sonra tekrar oyna oluyor. Oyunun olduğu klasörde exe yi çalıştırdığımda Steam must be running to play this game (SteamAPI_Init() failed) hatasını alıyorum. birçok çözüm yolunu denedim olmadı steamı sildim tekrar yükledim güvenlik duvarını kapattım beta ya girip çıktım oyunu taşıdım oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol ettim steam dosya konumundan steam exe bide uygulamaların olduğu klasör hariç hepsini sildim oyunun olduğu klasördeki dlc leri sildim. Aklıma gelenler bunlar yardımcı olurmusunuz.
SİSTEM
-AMD R5 5600H 8GB 512SSD GTX 1650 120 Hz
Xiaomi XİAOMİ Mİ NOTE 10 SNAPCHAT SORUNU
4 Gün önce( yurtdışı kayıtlı) kaçak xiaomi note 10 cihazını aldım ilk 3 gün SNAPCHAT açılıyordu 4. gün sabahı ise uyandığımda SNAPCHAT hesabımdan çıkış yapılmış ve hesaba giremiyordum ama arkadaşım hesabıma girebiliyordu
PC Mouse görünmüyor!
kuzenim a101 den gomobile mause almış birkaç gün kullandıktan sonra bilgisayarı görmemeye başlamış şuan kendi bilgisayarıma taktığımda görmüyor çözümü varmı?
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 680 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware