Yaklaşık 1 sene önce 2020 AYT çıkışı açtığım ve yaklaşık son 5-6 aydır çok aktif kullanamadığım sadece özel mesajlardan gelen soruları cevapladığım hesabımı 2021 TYT girişi komple bırakıyorum, yeni gelenler umarım forumda bizim görevimizi üstlenir. Herkese yarın gireceği YKS sınavında başarılar dilerim umarım verdiğiniz emeklerin karşılığını alırsınız
Bari gitmeden son tavsiyemi tüm 2021 adaylarına vermek isterim. Sınavda bir derste zorlanıyorsanız kesinlikle o derse devam etmeyin başka derse geçin. Mesela ben tyt türkçede baya zorlanmıştım ilk 20 sorudan sonra dayanamayıp fene geçtim -bana göre- kolay çıktığı için o gazla sosyal ve matematiği de çözüp türkçeye geçmiştim son 20 sorunun hepsi doğru çıktı ilk 20 den 9 yanlışım çıkmıştı.
Belki gelecekte bakmak isteyenler olabilir diye de 100K geriye çektiğim tavsiye konumu da buraya bırakıyorum. Umarım forumdaki birçok 2021 adaylarına yardımcı olmuşumdur, tekrardan tüm adaylara bol şanslar
https://forum.donanimhaber.com/ekanosfer456-tavsiye-konusu-2019-112k-2020-13k-say--145520336
Son birkaç saat daha aktif olacağım, ufak tefek tüyolar verebilirim isterseniz :)
|
...
|
Spotifi öğrenci indirimi
|
ŞIRNAK CENG
|
.
|
END OF THE ROAD w/ekanosfer456
|
EN İYİSİ
An İtibariyle
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.442
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28.806 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.020 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar