Monitörden sinyal ara sıra kesiliyor acil YARDIM !!!!
gençler birşey sorucam ben pc yi yeni topladım 1 hafta önce geldi hiç sorun yoktu ondan sonra son 2 gündür bir sorun yaşıyorum açıyorum pcyi oynuyorum biraz ondan sonrada vc signal yazıp kapanıyor ekran pc hala çalışıyor hdmi kablosunu monitörden çıkarıp geri taktığımda ise tekrardan çalşıyor burda sorun nerde kablodamu monitördemi bir türlü anlaymadım bilen biri varsa cevaplayabilirse çok sevinirim :) büyük ihtimal sorun kabloda diye düşüyorum lütfen cevaplarsa biri sevinirim
Hazır oyun sistemi
Öncelikle merhaba ben bilgisayardan çok anlamam ve yeni bir pc almak istiyorum internet üzerinden Toplamaya çalıştım ama bütçemi baya aştı Hazır Sistemlere bakıyım dedim çok kararsız kaldım ama bir tane buldum https://www.teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/teknobiyotik-a2-oyuncu-bilgisayari.html bütçeme uygun bu bilgisayarı bulabildim daha buna monitör eklenicek yani monitörle beraber 3000-3200 tl civarlarında olması gerekiyor ve benim isteğim şu bu fiyat aralığında GTA V high ayarlarda kasmadan donmadan oynatabilecek bir pc. Oynucağım oyunlar GTA 5 HİTMAN PUBG MOBİLE VE ZULA bu işlerden anlayan bir arkadaş bana hazır bir oyun bilgisayarı önerebilirmi veya bu fiyat aralığında Toplama pc de olabilir biri bana yardım etsin yeter Aman İzoly Olmasında :D :)
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 486 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware