Oyun Geliştirme için PC
Arkadaşlar selamlar. Oyun geliştirmeyi bir tutku haline getirmiş biri olarak artık daha rahat bir çalışma ortamı sağlamak için PC toplamaya karar verdim. 1000 dolarlık bir bütçem var. Fakat donanım konusunda değil de yazılımda yetenekli olduğum için buradan yardım istemeye geldim. Yapacağım oyunlar çok da PC zorlamayacak ama kısa ama güzel görünen oyunlar da yapmayı düşünüyorum. Mesela shooter tarzı. Yani uzun lafın kısası bana PC lazım.
Yüzde yüz türk yapımı mobil oyun
Arkadaşlar selamlar. 14 yaşında bir oyun geliştiricisiyim ve 4-5 yıldır bu işin içerisindeyim. Her şeyi ile bana ait olan bir oyun projesi için çalışıyorum. Ama bunu duyurmak için yardıma ihtiyacım var. Oyunun görselleri xredstylestudio ig sayfamda var. Baktıktan sonra oyun ile ilgili görüşlerinizi belirtebilirseniz sevinirim.Denemek isterseniz google play de demosu mevcut: Cube Savior Demo - Apps on Google Play
Oyun için destek
Arkadaşlar Selamlar.14 yaşında bir oyun geliştiricisiyim ve 4-5 yıldır bu işin içerisindeyim.Her şeyi ile bana ait olan bir oyun projesi için çalışıyorum.Ama bunu duyurmak için yardıma ihtiyacım var.Oyunun görselleri @xredstylestudio ig sayfamda var.Baktıktan sonra oyun ile ilgili görüşlerinizi belirtebilirseniz sevinirim.Bu arada oyun ilk olarak android,sonra bilgisayara çıkacak.Desteklerinizi bekliyorum.
AnaKartın Kaç gb ram desteklediğini öğrenme
Arkadaşlar Selamlar.Ram yükseltmek istediğim için ram kapasitemi öğrenmek istedim.Fakat internette bulduğum AIDA64 adlı program bunu belirtmiyor.Toplam bellek yazmıyor yani.Biriside internette cmd kodu yazarak bulmuş.Eğer ki yazdığınız cmd komutunda maxcapacity 8 haneli ise 16 gb ve 32 gb imiş.Pek emin olamadım.Yardımlarınızı bekliyorum
Bağımsız Türk Oyunu
Selamlar Arkadaşlar.Tek Başıma Geliştirdiğim FPS bir oyun var.Linki:https://gamejolt.com/games/justfire/497451
Oyunu Oynadıktan Sonra Görüşlerinizi Belirtebilirsiniz.Diğer Projelerim ile ilgili bilgi almak isterseniz @xredstylestudio ig hesabına bakabilirsiniz.
Ekranın Gelmeme Sorunu
Arkadaşlar laptomum da uzun bir titreme sonrası 3 bip sesi geliyor sebebi ne olabilir?
Oyun Fikirleri
Arkadaşlar Selamlar!Oyun yapmak istiyorum be 4 yıldır bu işin içerisindeyim.Fakat fikir olarak birşey bulamıyorum.Bağımsız oyun fikirleriniz varsa buraya bırakırsanız mutlu olurum:)
Arkadaşlar Selam.Ben oyun geliştirmeye meraklı bi arkadaşım.Oyuna bakmak isterseniz ig hesabım :@xredstylestudio.Neyse Asıl Konumuza geçelim.GamesComa katılmak için neler gerekli?Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Bu Arada seçtiğim alt forumlar yanlış olabilir
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.101 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware