Windows 11 kurulumunda "yeni bir bölüm oluşturamadık" hatası
Bugün yeni bir FreeDOS laptop aldım. Bu hata karşıma çıktı. İnternette çözümleri var ama merak ettiğim konu acaba bu bilgisayar daha önce kullanıldı mı? Çünkü biraz araştırdığımda genellikle format atarken bu hatayla karşılaşılıyormuş. Ürünün kutusunda da bant kesilmişti. Bilgisayarın sıfır olup olmadığını anlayamadım. Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
rtx 4050 vs rtx 4060 arasındaki fark
Arkadaşlar meraba,
Bu iki laptop arasında kaldım.
Arada çok bir fiyat farkı yok ama özellik olarak tek fark ekran kartının 4050 ve 4060 olması. Bu 2500 tl lik farka değer mi? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
arkadaşlar merhaba,
Bu iki model arasında kaldım. kullanım amacım autocad gibi programları kullanmak ve ara sıra oynayacağım cod mw, rd2, gta 5 gibi oyunları donmadan oynabilmek. bütçem max 50 bin. Bu bütçeyi aşmayacak şekilde daha iyi laptop önerileriniz varsa yorumlarda belirtirseniz çok sevinirim. (17" olması şart)
outlook görünüş ayarları
Arkadaşlar merhaba. Daha önce maillerime bakarken işaretlediğim(sağ alt taraf) alanda, mailini açtığım kişinin daha önce gönderdiği bütün mailleri görüyordum. benim için çok kullanışlıydı. bir gün maili açtım ve o alan kaybolmuştu. nasıl getireceğimi bulamadım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
GTA SAN ANDREAS HD REMAKE
Arkadaşlar videoda ki gibi bir mod var mı? tüm yabancı siteleri de araştırdım ama bulamadım. bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim
ödeyemediğim çek
arkadaşlar bugün ödemem gereken bir çeki ödeyemedim. pazartesi ancak ödeyebilecem. bu durumda bir sıkıntı yaşar mıyım. çek puanım etkilenir mi? findekste gözükür mü? sonuçları tam olarak nedir? biri yardımcı olabilirse çok sevinirim
şantiye için Bluetooth kulaklık önerisi
|
modemden bazı sitelerin girişini engellemek
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.107 (Bu ay: 596)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyuncu Dizüstüleri (Gaming Laptop)