kasko
Türkiye Sigorta Kasko hizmetlerinden bazıları; Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme, Boya Hasarlı Kaporta Göçük Düzeltme, Boya Onarımı, Mini Yama, Plastik Tampon ve Parça Onarımı İç Döşeme Onarımı Ön Cam Onarımı Leke Çıkarma.. Ve bir çok daha hizmetinden bahsedilebilir. Kaskonuz yoksa hayata geriden başlamışsınız demektir.
BES müşterisi
Türkiye Hayat Emeklilik BES müşterilerine özel indirim fırsatı sunuyor. Özel konut, kasko ve tamamlayıcı sağlık sigortasında %20 indirim yapıyor. BES müşterisi olarak kasko yaptırdım. Her an hizmetlerinden yararlanabiliyorum. Mini onarım paketi özellikle herkesin ihtiyacı olabilir.
konut sigortası
Yeni ev aldık, cidden uğraşarak çalışıp çabalayarak aldık. bunun için titiz davranıyoruz. Evimizde hırsızlıktan su basmasına, elektronik aletlerin bozulmasından yer kaymasına bir çok olumsuz şeyler olabilir. Bunun içinde konut sigortası yaptırdık kafamızda rahat bizde rahatız çok şükür.. Birde komşumuzun evinde ufacık ateş büyüyünce evde çok zarara uğradı sigortası olsa maddi anlamda kayıp yaşamamış olacaktı. Sitedeki hemen hemen herkes yaptırdı sigortayı.
DİL ÖĞRENİMİNİN ÖNEMİ
Şuanda üniversite öğrencisiyim ve bütün hocalarım dil öğrenmemiz gerektiğini söylüyor hatta ablamda dil öğrenmediği için pişman olduğunu söylüyor. ablamla birlikte Online Dil Okulu'nda 6 Ay Limitsiz Online İngilizce eğitim paketi %50 indirimle 7.495 TL'ye aldık. aşırı iyi gidiyor kesinlikle öğrenmeliyiz diye düşünüyorum ayrıca online olduğu için günümü yemiyor akşamları rahat kafayla dinliyorum.
tatil
tatilimiz keyifli ve dolu dolu geçti ayrıca uyguna da geldi bankkartın Turizm ve Seyahat sektöründe +3 taksit ve 2 ay erteleme fırsatıyla güzel yerler gördük eğlendik, arkadaşlarımla çok iyi vakit geçirdim gerçekten
BARBİE
Barbie filmini izlemeyen kalmamıştır herhalde, bende gittim beğendim ama filmin bazı yerleri komikti, genel olarak iyiydi izlenebilir. Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti alma işlemlerinde 10% toplam 100 TL Bankkart Lira veriliyor ben genel olarak bu kampanyadan yararlanıyorum daha avantajlı oluyor.
Mazhar Alansonlu Tam Ortasındayız reklamı
Kurulduğumuz ilk günden beri üretimin ve tarım ekosisteminin tam ortasındayız. Bu yüzden, Türkiye'de tarım demek Ziraat demek. #ZiraatBankası #BirBankadanDahaFazlası
Ziraat Bankası yeni reklam filmi yayınlamış galiba modern tarım temalı dört mevsimli bir reklam. Müzik olarak Mazhar Alanson'un Tam Ortasındayız şarkısı tercih edilmiş. Güzelde olmuş.
Banka kredi ve nakdi destek
Düzce'de üreticiye yapılan mazot ve gübre desteği ödemeleri, kimlik numarasının son iki rakamına göre yatırılmaya başlandı.
Gümüşova Ziraat Odasından yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı destek ödemelerinin çiftçilerin Ziraat Bankası Başak Kart hesaplarına tanımlandığı belirtildi.
Destek ödemelerinin deprem bölgesindeki illerde nakdi olarak gerçekleştirileceği aktarılan açıklamada, "Deprem bölgesindeki illerimizin dışında kalan illerde ödemeler mazot ve gübre olarak yapılacak. Depremde hayatını kaybeden üreticilerimiz için yakınlarının müracaatı üzerine yakınlarına nakit olarak verilecek." ifadesi kullanıldı. ÖNCÜ HABER/AA
Arkadaşlar deprem bölgesinde olupta haberi olmayan vatandaşlar varsa ulaştıralım lütfen. Bu tür destekler hayati önem taşıyor. Özellik hayatını kaybetmiş çifti yakınları için mutlaka kullanılması gereken bir para.
Toplu konut satışı
Ziraat Bankası toplu konut satışı yapmaya başlayacakmış. Habere göre konut fiyatları 160 bin liradan başlıyor ki eğer doğruysa şu an ki emlak durumu göz önünde bulundurulsa direkt olarak ucuz olduğunu kabul edebiliriz. 160 bin tl ye satışa çıkarılan ev ve banka bu şekilde konut satmaya devam ederse hem büyük şehirlerden tersine göçle şehir rahatlayacak hem de insanlar yuva sahibi olacak gibi duruyor.
Hangi konsolu almalıyım
Herkese selam uzun zamandır ps5 almak için para biriktiriyorum ama dolar kuru yüzünden bir türlü denkleştiremedim. Yarısı parası gibi bir şey var elimde. Sorum şu ki kredi çekip parayı tamamlayamazsam (Ziraat Bankasından 10 bin lira kredi çekebiliyorum yani ödeyebileceğim rakam 10 bin lira daha fazlasını ödeyemem ne yazık ki) sizce hangi konsola ya da oyun sistemine yönelmeliyim?
Pc zaten var ama artık kullanılmıyor artık bende konsol oyuncusu olmak istiyorum. Genel olrak oynadığım oyun türleri hikayeli oyunlar, hala skyrim oynamaya devam ediyorum o şekilde düşünebilirsiniz.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.642 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic