![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Kasanın içindeki boşta kalan kablolar
Arkadaşlar ben 1 hafta kncey bilgisayarı temizledim fanları filan herşeyi tertemiz yaptım ve sonra bilgisayarı açmaya çalıştığında bazen fişi takar takmaz bazense düğme ye basınca veya kasayı en ufak haraket ettirdigimde öncelikle evin içindeki şarteller ve binadaki şartel attı ve güç kablosuna elimi degdirdigimde simsiyah oldu elim ve çalışmıyordu.Ve bende Yeni kablo aldım ve açmaya çalışıyorum ama bu sefer sigorta atmıyor ama bolgisayari bir türlü açamadım mause ye filan elektrik geliyor ama kasa açılmıyor 1 haftadır uğraşıyorum.kasanin içinde nerdeyse 6-7 tane boşta kalan kablo var bundan olabilirmi? Cevaplarınızı bekliyorum
Gta san andreas mod
Beyler gta san andreas sornusuz acılıyordu bir mod yükledim ve yaptım ama bu sefer oyunu baslatınca siyah ekranda kalıyor nasıl düzeltirim
Trendyol İade
Arkadaşlar öncelikle ben trendyoldan yaklaşık 7-8 gün önce 2 adet ürün sipariş etmiştim normalde 1 haftada teslimm edilmesi gerekirken daha yeni kargoya verildi ve bende uygulamadan kolay iade seçeneğinden iade işlemi başlattım fakat böyle olunca ürünü teslim etmiş gibi gözüküyor ve kargonun nerde olduguna filan bakılmıyor trendyol desteğe de ulaşamıyorum kargom gelirmi veya ne yapmalıyım
Dolgulu diş düşünce altından çıkan şey
|
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 575 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)