Evden ayrılmak istiyorum
Merhaba, konu başlığından anlaşılabileceği gibi evden ayrılmak istiyorum. Henüz reşit değilim o yüzden bazı konularda yardıma ihtiyacım var. Lütfen geyik yapacaklar ve yorum yapacaklar yazmasın, hem ilerde bu konu hakkında yardıma ihtiyacı olan olursa gerekli bilgilere daha kolay ulaşabilir.(Medium tarzı bir sitede bu konuyu derleyebilirim.)
Evden ayrılmak istiyorum çünkü yaşadığım yere ev diyemiyorum ne hobilerime vakit ayırabiliyorum ne kendimi programlama ve elektronik konularında geliştirebiliyorum, evdekiler sorun yaratıp duruyor(evde 2 yaşlı akrabam var, annem babam ayrı babamlarda kalıyorum).
Nerede kalacağım pek önemli değil gerekirse sokaklarda yatarım kalıcı yer bulana kadar.(sıkıntı şu, sıcak korona günleri)
Önce polis mevzusunu çözmek istiyorum, eğer ailem kayıp ilanı verirse ve polis beni bulursa nelerle karşılaşırım? Beni karakola çağırıp eve gönderirler mi?(Mecburen telefonumun sim kartını çıkaracağım zaten)
Okula gelirsek, derslerim fena değil ama okuldan bıktığım için açık liseye geçmeyi düşünüyordum bizimkiler bu konuya pek sıcak bakmadılar, kendi başıma da nakil yapamıyorum reşit olmadığım için mecburen ailemle iletişim kurup işi halletmek zorunda kalacağım...
İş olarak nerede çalışacağım önemli değil gerekirse un çuvalı taşırım ama elektrikçide veya bilgisayar tamircisinde çalışmak isterdim, elektrik ve programlamaya çalışabildiğim kadar çalışabiliyordum evde zaten, keşke meslek lisesinde olsaydım o zaman daha çok vakit ayırabilirdim.
Nerelerde çalışabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Rusça ve İngilizce konuşabiliyorum eğer bu konuda tavsiye verebilecekseniz.
Direkt ayrılmayı düşünmüyorum, önce Alibeyköy civarlarında güvenle uyuyabileceğim ve çalışabileceğim yerleri araştıracağım. o çevrelerde öğretmenlerimde var umarım bana yardımcı olurlar yer ve iş konusunda. zaten hiçbir şey yapamasam bile giderim İstiklale gitar çalarım sokakta... Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.914 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic