R5 2600 ve RX 590 sistemi R9 3900X'e yükseltme
Öncelikle selam herkese birkaç sorum olacak.
Power Boost VK g3902s/600 W.
RX 590 ekran kartı.
AMD Ryzen 5 2600 işlemci.
A320 anakartım mevcut.
16 GB 3000 MHz G.Skill RAM.
Ve bütçem 6500E yakın 3900X işlemci ile X570 anakart almayı düşünüyorum kasanın Watt'ı yeter mi? Ek PSU almam lazım mı veya kasayı yükseltmem lazım mı? Anakart sığacak mı kasaya böyle sorularım mevcut bilen biri beni de bilgilendirirse çok sevinirim.
öncelikle selamlar birkaç sorum olacaktı; superbox kullanıyorum ve bugun aradım superonline fiber şubesini başvuruda bulundum eve gelip imza istediler en kısa zamanda imza atacağım fakat fiber ne zamana gelir belirli bir düşünceniz varmı daha önce bu olayı yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ayrıyetten superbox taahhütüm var onun bitmesini beklemek zorundamıyım yoksa fiber gelince ona direk geçebilirmiyim taahhüt aralıkta bitiyor bu iki soruyu cevaplarsanız çok sevinirim
öncelikle selamlar bir sorum olacaktı superbox kullanıyorum bugun fiber bayisi varmış bizim orada arayıp görüştüm ardından geri dönüş yaptılar fiber başvurusu yapmıştım başvurunuz işleme alınması için adrese gelip imza alınacaktır dendi burada ki sorum ne zamana fiber gelir sizce daha önce yaşayan varmı ? ayrıyetten superbox taahhüt bitmesine gerek varmı yoksa direk fibere geçiş yapabilirmiyim ? aynı firma olduğu için
Merhaba arkadaşlar internet firma seçimim de yardımcı olabilirmisiniz sizden ricam birkaç bilgi vereyim size
Millenicom turktelekom altyapımı sorguladığımda vdsl olarak 81 Mbps desteklediklerini söylediler
Turknet port olmadığı için birşey yapamıyor hız gösteremiyor
superonline fiber altyapım yok
turktelekom fiber altyapım yok
vodafone Fiber altyapım yok
kablonet altyapım yok
port sorunumda mevcut en kısa süreli nasıl çözebilirim bu konudada yardım istiyorum ardından vdsl olarak upload'a ihtiyacım var yayın açmak istiyorum 50-100 Mbps arası vdsl internet paketlerinin linkini atabilirseniz ve port sorunumu en kısa sürede çözmeme yardımcı olabilirseniz sevinirim
superbox tavsiyesi yapmayın 2 yıldır kullanıyorum 4.5 g kullandığı için ping sorunlarım mevcut online oyunlarda ve bi tık pahalı geliyor
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 743 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar