Yapı Sorunlarımız Düşünülmeli!!!
Arkadaşlar sizce de şurada sorun yok mu ? Biz her 40 yılda bir yapı stoğumuzu yeniliyoruz. Bunun dünya ortalaması 70 yıldır. Bizim yapılaşma stratejimizi gözden geçirmemiz gerekmiyor mu sizce de. İnşaat işiyle alakalı olanlar forumu bir aydınlatabilir mi bu konuda?
Bugüne kadar forumda bu konunun açılmaması beni şaşırttığı için açtım arkadaşlar. İleride çok daha popüler olacağını düşünüyorum bu tarz blockchain projelerinin bu sebeple yardımlaşmak ve bu başlık altında toplanmak için açtım konuyu. Kripto para ağlarında oynanan Play To Earn tipi oyun projeleri var bunların bazıları ciddi projeler bazıları ise dolandırıcı bu konuda doğru bir araştırma yapabilirseniz ciddi paralar kazanmanız mümkün oyunların kendi tokenleri var ve bu tokenler genel olarak ayıdan ve boğadan bağımsız hareket ediyorlar. Ciddi projelere örnek olarak Theatan Arena, Axie Infınity ve Bombcryptoyu verebilirim ama çok sayıda örnek var. Bu piyasada 3 4 aydır para kazanıyorum ve başlık altında bir sorunuz merak ettiğiniz bişey olursa yardımcı olabilirim.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 211
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 621 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 133 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware