FH4 Fps Sorunu
İyi akşamlar, iyi günler dilerim. FH4'te FPS beklediğimden düşük. Aslında Valorant'ta da FPS 150-200 civarı olmasına rağmen oyun gayet akıcı. Ama aynı akıcılığı FH4'te göremiyorum ayarları ne kadar düşürsem de FPS hep 100 civarı. Eskiden de aynı sorun vardı format attım düzelmedi. Ekran kartı ve işlemci kullanımı grafik ayarları en düşükte yüzde 30-40 arası iken Ultra'ya getirince yüzde 80-100 arası. Her şey normal aslında. Sıcaklık değerlerim ise 60-70 arası. Oyundan yüz de yüz verim almak için akıcı olması benim için çok önemlidir. Ve oynadığım oyunun pürüzsüz olmaması hafif hafif droplar girmesi oldukça rahatsız ediyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Birçok şeyi denememe rağmen FPS değerlerim düşük ama bunu sadece FH4'te fark ediyorum. Monitör 144Hz. Sistemim şu şekildedir. BIOS'tan "OC Genie 4" diye bir şey vardı, onu açtım fakat fark etmedi gene.
-Ryzen 5 3600-
-Corsair iCUE 4000X case-
-RTX 2060-
-SanDisk 500GB-
-B450M motherboard-
-RAM 16 GB-
Ses Sorunu
Oyun oynarken arka planda herhangi bir uygulamadan müzik/video(ses içeren bir dosya) açınca cızırtı geliyor. masaüstünde yada chromdan dinlerken herhangi bir sorun, cızırtı yok herşeyi kontol ettim ses çıkışında yada ses kartımla alakalı değil. (2 gündür yaşıyorum bu sorunu)
BU ARADA "chrome" açıkken arka plandan çalarken cızırtı gelmiyor sadece oyun oynarken oluyor
Laptop'um bozuldu
laptop um8 yıllık ve 8 yıldan beridir de macun sürmedim tabi bi kaç kere temizledim içini fakat bugün şunu farketttim indirdiğim uygulamalın hemen hemen hepsini C:ye indirmişim bundan mı bozulfu yoksa başka bir sebepbi bilemiyorum yarfımcı olursanız sevinirim detay için sormanız yeterlidir. bu arada bilgisayarımdan şikayetim sadece hiç bir uygulamayı açmıyor şöyle anlatıyım mesela format atıcaktım ayarları açmayı denefim pencere olarak geliyor fakat açılmıyor
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 764 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic