Paket Kaybı Problemi
Arkadaşlar merhaba,
Son bir aydır paket kaybı problemim bulunmakta ve bu paket kaybı sorunumu sadece Riot Games sunucularında yaşamaktayım. Başka hiçbir oyun ve sitede paket kaybım yok. Cmd'den ping yolladığımda "Request Time Out" hatası ve %100 paket kaybı sonucunu alıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. İnternet sağlayıcım herhangi bir problem görünmediğini çok net belirtti 7-8 kez arayıp teyitte ettirdim.
i7 6700 v rx 580 8gb
Arkadaşlar merhaba. Elimde bulunan i7 6700 li kasamı yükseltmek için rx580 8gb aldım önceden r7 240 takılıydı ama bir çok oyunda r7 240tan düşük fps alıyorum ( önceki sistemim ddr3dü) ekran kartım msi afterburnerdan baktığımda hiçbir zaman stabil çalışmıyor. 5-20-60-5 gibi sırasıyla değerler alıyorum. Değerler böyle değil misal verdim 80 üstüne çıktığını görmedim ekran kartı kullanımının. Ekran kartımda bir sorun olduğunu düşünüyorum. Servise yollasam garanti buna kullanıcı hatası falan dermi. Yada servise yollamadan yapabileceğim bir çözüm var mı? Youtube da toplanan minimum sistemler bile benim sisteminden yüksek fps alıyor.
Sistemim
İşlemci: İ7 6700
Ekran kartı: Rx580 8gb oc
Ram: 8 gb corsair
Anakart: H110m gaming
Rampage 500w 80+ bronz
i7 6700 ve rx580
i7 6700 ve rx 580 8 gb oc'li versiyonlu bir şekilde topladım ama gpu kullanımım bir çok oyunda arada %0'a düşüyor ? bunun nedeni dar boğaz mıdır yoksa ekran kartımda mı bir problem var? oyun olarak şuan sadece valorantta test edebildim
Anakart üzerindeki Ez debug ledde vga nın yanması
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 351 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware