Anaconda açılmıyor
Anaconda navigator uygulamasını açıyorum. Fakat loading environment yazısı çıkıyor 10 dakika bekledim bir tepki vermiyor. Üzerine bastığımda kapanıyor ve tekrar uygulamayı açmak istediğimde zaten açık hatası alıyorum. Görev yöneticisinde falan da gözükmüyor. Görseldeki çözüm çoğu kişide işe yaramış ama conda_api.py dosyasını bulamıyorum veya bende gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz?
Video Editlerken Ses Kayıyor
sıfırdan edit yapmayı öğreniyorum. Davinci Resolve ile başladım. World smallest violin şarkısının son 30 saniyesiyle shorts videosu yapmak istiyorum. Şarkının vuruşları arasındaki süreyi kendim hesapladım ve bir de bir yt videosunun altındaki bir yorumdan gördüm ve denedim. Her ikisindede denedim fakat şarkının son vuruşlarına doğru hep bir kayma oldu görüntü ve ses arasında. Bu süreyi tamı tamına nasıl hesaplayabilirim. Bilen varsa direk paylaşabilir mi bu süreyi ?
Bluetooth kulaklık bağlantısı gidip geliyor
2 gün önce earfun air pro 2 satın aldım ve elime ulaştı. Fakat pc ile bağlanınca belli bir zaman aralığı yok arada bağlantısı kendi kendine kopuyor ve geri bağlanıyor sonra. Bunun sebebi nedir ürün de mi bir sıkıntı var. Başka bir bluetooth aygıtı ile bilgisayarımda bu sorunu yaşamadım.
Crysis serisi itemhesap.com dan alinir mi ?
|
16 bin tl bütçe laptop tavsiyeleriniz
|
Buğday Ruşeymi
|
Buğday Ruşeymi
|
Mi Band 5 kordonum yırtıldı
Mi Band 5 Kordonum Yırtıldı
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.054 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic