HES uygulama
|
karantina süresi 22 gün mü oldu?
|
Bina üstü fan sesi lütfen yardım!!!
Değerli arkadaşlar bu konu için üye oldum lütfen konu hakkında başına gelen veya bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim
Bir yıl önce 5 katlı binanın en üst katından daire aldım altında restaurant var ve buna ait evin iki köşesinde fan bulunuyor. oturduğum ilk üç ayda genelde akşam 9 civarına kadar çalışıyordu ve hiçbir sıkıntı yoktu fan sesi falan hissetmedim.bu restaurant kapandı 4 ay civarı dükkan boş kaldı ve sonunda yeni bir restaurant açıldı.bunlar ise fanı öğlen açıyorlar gece yarısına kadar çalıştırıyorlar.ister istemez bende sese karşı bir hissiyat oluştu özellikle geceye doğru daha çok hissedilir hale geldi.dükkan sahibi ile görüştüm kendisi iyi niyetli gibi duruyor usta getirelim baktıralım dedi.
Önceden çatıya çıktım ve fanlar da pek ses yok yanına otursan pek rahatsız etmiyor.heralde beton ile temas noktalarına yalıtım yapılmamış bu da aşağıya doğru bir titreşim yapıp odalara vuruyor(bu benim görüşüm).acaba bu işlerden anlayan var mıdır ustaya tarif edeyim çünkü baştan savma iş yapsınlar istemiyorum.
Not:eşim ve çocuklarım sesi hiç duymuyorlar.çocuklar pek anlamaz diyorum ama eşim ben hiç rahatsız olmuyorum diyor.ben ise kafayı yemek üzereyim.psikoloğa falan gitme düşüncem dahi var çünkü çok rahatsız ediyor.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.073 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic