Assetto Corsa için eski sistem ekran kartı tavsiyesi.
AMD FX 6300
GTX 260 896 MB
12 GB Ram
internette vidyolarını izliyorum çok canım çekiyor ama yeni pc almak istemiyorum.
Logitech G29 aldım şimdilik sadece LFS ve GTA V (direksiyon modlu) oynayabiliyorum.
Onlarında grafiği kesmiyor ne yalan söyliyim. Bu sisteme hangi ekran kartını alırsam darboğaz yapmaz ve güzel grafikte Assetto Corsa oynarım?
Sistemime gore oyun tavsiyesi (G29)
Kolay gelsin.
AMD 6300 6 Cekirdek 3.5 Ghz
12 GB Ram
GTX 260 896 MB
G29 alacagim oyunlarin icinde boguldum bana oneri yapar misiniz
merhaba.
sadece denemelere girmek için önereceğiniz bir kpss dershanesi var mı?
80-100 Bin Liraya Ne İş Kurulur?
Abilerim ablalarım, batanlar çıkanlar, zenginler fakirler elime 80-100 bin lira arası para geçecek. Kasımda evlendim asgari ücretle sürekli patlıyorum. Kiramı faturaları aile ödüyor ama yine patlıyorum.
İnşaat teknikeriyim 2017' den beri alanımda iş bulamadım. Sektörden de soğudum o iş benim bu iş benim sürekli savruluyorum. İte köpeğa çalışmaktan benliğim değişti. Beton Laboratuvarı açmayı düşünüyorum ama daha araştırmadım. AVM' de stand açmayı düşündüm Covid var.
Akıl akıldan üstündür. Siz benim yerimde olsanız napardınız?
Not: 25 yaşındayım, ehliyetim arabam yok.
Max 1500 Monitörsüz PC (PARAM YOK AĞALAR)
24" güzel bir monitör buldum 800 küsüre 1 Ms 75 Hz ve onun haricinde evlilik masrafları yüzünden pcye para kalmadı En fazla monitör dahil 2500 civarına gelsin istiyorum hatta aşağısı olursa harika olur.
Hayatımda hiç hazır bilgisayar almadım özenle parçalarımı topladım alana cahal ezik gözüyle baktım ama artık 3 değil 5. dünya ülkesi olduğumuz için ederi 1000 lira olan şeyin piyasası 3000-4000 felan. Kriz öncesi aldığımız şeyleri kuyumcuda okutacak hale geldik.
https://www.izoly.com/izoly-start-i5-540m-3.07ghz-8gb-240ssd-ofis-bilgisayari
Çok aradım taradım ve bu rezil firmanın bilgisayarı şu züğürt halimle bana çok cazip geliyor
Amacım, programlama yazılım öğrenmek, ufak çaplı 3D tasarım yapmak.
Belki fantezi olacak ama ilerde güç kaynağına uygun ekran kartı takıp GTA V, PUBG felan oynamak...
Şimdi bana ağam dur mal mısın napıyosun bak bende şöyle bişey var diyecek biri var mı yoksa bundan başka çare yok mu?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.933 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware