Altın Üzerinden Yatırım Yapmak
bu devirde birikim yapmadan olmuyor gerçekten. dün halkbank'tan altın hesabı açtırmak için şubeye gittim. aklımdaki tüm soruları sordum. onlar da güleryüzlü bir şekilde sabırla cevap verdi. ikna olup hesap açtık artık yatırımlarımı oradan yapıyorum. halkbank mobilden de kontrolünü sağlıyorum. artık altınları yastık altında güvencesiz bir şekilde tutmak yerine banka hesabımda tutmaya başladım. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? sizce altın güzel bir yatırım aracı mı?
Deprem Bölgesinde Üreten Güçlü Kadınlar
Halkbank'ın görünce helal olsun dediğim video serisi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıcı etkisi altında kalan kadınlar, Halkbank'ın öncülüğünde destekleniyor ve onların mücadele dolu hikayeleri "Deprem Bölgesinde Üreten Güçlü Kadınlar" serisiyle ortaya çıkarılıyor. Bu kadınlar, dükkanlarını kaybetmenin getirdiği acıyla başa çıkarken aynı zamanda yeniden doğuşun ne demek olduğunu gösteriyorlar. Halkbank'ın bu girişimi, sadece işlerini kaybetmiş kadınları desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda toplumsal dayanışma ve cesaretin önemine de vurgu yapıyor. Bu serinin, her biri kendi başarı hikayesi olan kadınları ön plana çıkararak topluma ilham vermesi gerçekten etkileyici. seriyi ilk yayınlandığı günden beri takip ediyorum. yeni bölümü de buraya bırakıyorum. Ülkemizde kadınları ve depremzedeleri destekleyen kurum ve kuruluşların artması dileğiyle.
Halkbank Mobil Uygulaması
Merhaba, bugün sizlere bir öneriyle geldim. Uzun zamandır müşterisi olduğum Halkbank'ın mobil uygulamasının kolaylığı der susarım. Teknolojiden anlamayan annem bile maaş müşterisi olduğu için uygulamayı indirdi. O bile hemencecik kavradı. İşlemleri 7/24 hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz. En önemlisi de hiçbir şekilde ben daha mobil uygulamasının çökmesine şahit olmadım. Ayrıca otomatik ödeme talimatları verdim faturalarımı da takip etmiyorum artık. Valla çağ dijital çağ, biz de bunlardan yararlanıyoruz olabildiğince. Halkbank'ın mobil uygulamasını şiddetle öneriyorum.
İstanbul'da kar yağışı
Alıntı
metni:Meteoroloji'nin İstanbul için uyarıda bulunduğu yoğun kar yağışının bu akşam (13 Şubat 2021 Cumartesi) başlaması bekleniyor! Meteoroloji'nin açıklamasında yoğun kar yağışının İstanbul'da 5 gün etkisini sürdüreceği duyuruldu! İşte İstanbul hava durumu tahmini ve yoğun kar yağışının başlaması beklenen tarih...
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 655 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar