![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Dosya İndirme
Lol ü indircem ortalama 10 gb ve benim kotmada 12 gb var kaç gb internetim kalır indirdikten sonra ?
Java.exe %100 cpu sorunu
Sonoyuncu Minecraft oynuyorum . Oyuna girmeden cpu kullanımı %10 larda oyuna giriyorum
%100 oluyor ve dolayısıyla oyun çok kasıyor . Oyunda fps m yuksek ve pingim az olmasına rağmen cpu yuzunden kasıyor . Aynı zamanda cpu yuksek olunca laptopum ısınıyor ve içinden gurul gurul sesler geliyor . Görev yöneticisine baktığımda java.exe nin %100 ram kullandığını göruyorum . Acaba bunu dusuremezmiyim ya da sabitleyemezmiyim .
Başka önerileriniz varsa da yazabilirsiniz .
Şimdiden herkese teşşekurler .
İşletim sistemim : Windows 7 , Ram : 4gb
Java.exe %100 cpu sorunu
Arkadaşlar sonoyuncu minecraft oynuyorum . Oyunu açınca Java.exe yuzde 100 ram kullanıyor ve çok kasıyor . Aynı zamanda laptop da çok ısınıyor ve gurul gurul sesler geliyor laptopdan . Oyunu kapatınca yine eski haline geri donuyor .
Java.exe %100 cpu sorunu
Arkadaşlar sonoyuncu minecraft oynuyorum . Oyunu açınca Java.exe yuzde 100 ram kullanıyor ve çok kasıyor . Aynı zamanda laptop da çok ısınıyor ve gurul gurul sesler geliyor laptopdan . Oyunu kapatınca yine eski haline geri donuyor . Bu arada laptopum windows 7 ve 4 gb ramı var .
Bir de bazen çok ısınınca kendiliğinden kapanıyor . Java nın cpu sunu sabitlemenin bir yolu var mıdır ? Ya da başka önerileriniz var mı ?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 511 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)