PC ÇALIŞIYOR AMA EKRAN GELMİYOR
Dün kedim bilgisayara zıplayıp power tuşuna basti ve GTA 5 de iken PC kapandı. Akşam bidaha denedim açmayı PC çalıştı fakat ekran gelmedi no Signal diyor. Neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız mutlu olurum.
Özellikler;
Rx580 (XFX)
R5 2600 (AMD)
B450M (GİGABYTE)
8 GB Tek Kanal ram
650W PSU +80 SERTİFİKALİ.
Rami, bios pilini, ekran kartını sokup taktım çözülmedi
PSU RGB LED BAĞLANTISI
GamePower Horizon Gaming 4*120mm RGB Fan 650W 80+ Bronz Dahili PSU'lu RGB Kontrolcü ve Uzaktan Kumanda fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Arkadaşlar benim gamepower bir kasam vardı psu'su yandığı için yeni psu yada psulu kasa almam gerekiyor. bütçem kısıtlı olduğu için ben psu almayı tercih ediyorum. Ama aklımda bir soru var, benim kasamın rgb kontrolcüsü ile psu bağlantılı ve sökülmüyor kesmek gerekiyor. eğer psu alırsam mecbur ledler yanmayacak bunun bir çaresi var mıdır? bu konular hakkında pek bir fikrim yok https://www.incehesap.com/gamepower-horizon-gaming-4-120mm-rgb-fan-650w-80-bronz-dahili-psu-lu-rgb-kontrolcu-ve-uzaktan-kumanda-fiyati-46103// kasam budur başlıkta attığım linkteki şeyi alsam yeter mi. Biraz karışık anlattım şimdiden teşekkürler
Sağlam Güç kaynaklı kasa önerisi
Google Para kesintisi
Google california 119.99tl kesmiş nedensiz yere ininal üzerinden. Bilen var mı neden olduğunu
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 925 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware