kedimiz 5. kattan düştü lütfen bir bakın
arkadaşlar kedimiz 5. kattan düştü yürümesinde sıkıntı yok yemek yemiyor dışkılamıyor kafasını yere koyamıyor titriyor ağızından kan geliyor dişi kırıldı ya da damağı yarıldı gibi düşünüyoruz iç kanaması var mıdır emin değiliz nöbetçi veteriner yok hastanede bir şey yapabilir miyiz
OMÜ DİŞ
24.801
22.314
21.700
19.746 son 4 yıl bu şekilde. Kaçla kapatır?
Sayısal 27k CENG-DİŞ
Arkadaşlar bu sene bilgisayar mühendisliği sıralamaları uçar mı? Malumunuz her sene daha da talep artıyor. 27k'daki birine şu sıralamadan itibaren kesin gelir dediğiniz sıralama nedir?
Ha ayrıca, kişiden kişiye göre değişecek bir durum ama; Bu sıralamalarda diş ve mühendislik arasında tercih yapılırken göz önünde bulundurması gerekilenler nelerdir? Teşekkürler :)
Tahminciler
|
Bilgi sarmal 2020 kamp kitabı cevap anahtarı
Arkadaşlar rica etsem atabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden
Krallar karması 2020 cevap anahtarı
|
TYT Netim artmıyor.
Arkadaşlar son birkaç aydır 90-100 net arasında gidip geliyorum.
Türkçe sürekli 36-35-34 doğru arası.
Bir denemede 13-6 gelen sosyalim bir denemede 19-0 gelebiliyor.
Matematik 30-34 doğru arasında sürekli. Geometride zor sorarlarsa en az 3-4 boşum oluyor. Geometri kolay olduğunda da mat problemlerinden yanlış ya da boş çıkıyor. zira doğru sayısı sürekli stabil.
Fen kısmı ise 16-19 arasında.
Belli ki bazı noktalarda eksiklerim var. Minimum 100 net için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Fikirleriniz benim için değerli. Teşekkür ederim.
Mert Hoca 70 günlük AYT Mat kampı
Hangi seviyeye hitap ediyor? Faydasını görüyor musunuz? Zaman kaybı gibi hissettiniz mi? İzleyen arkadaşlarım yanıtlarsa sevinirim.
Çalışmalar nasıl
|
Kimya için youtube kanalı
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.674 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar