Videonun açıklama kısmında indirme linki mevcut indiridiğiniz dosyayı açıklama kısmında yazdığı şekilde ilgili klasöre kopyalayın yeterli...Sadece menüde bi kaç yerde yazım hatası vardır.
HİKAYE MODU İLERLEMESİNDE DİYALOGLAR VE SEÇİMLİ DİYALOGLARDA HATA BULUNMAMAKTADIR..DLC lerde mevcuttur..
Videonun açıklama kısmında indirme linki mevcut indiridiğiniz dosyayı açıklama kısmında yazdığı şekilde ilgili klasöre kopyalayın yeterli...Sadece menüde bi kaç yerde yazım hatası vardır.
HİKAYE MODU İLERLEMESİNDE DİYALOGLAR VE SEÇİMLİ DİYALOGLARDA HATA BULUNMAMAKTADIR..
Mass Effect 3 :
HD Restorasyon Hakkında
Merhaba arkadaşlar, ben amatör olarak elimdeki donanım ve yazılılm ile aşagıda linki verdiğim örnek restorasyon çalışmalarını yaptım.
Geleneksel video yükseltme, çözünürlüğü uzatır, kaliteyi düşürür ve ayrıntıları yok eder. Düşük çözünürlüklü görüntülerden yüksek çözünürlüklü videoyu mükemmel şekilde yeniden yaratmanın bir yolu yoktu… Şimdi ise :
Net ayrıntılar ve HD ,4K 8K çözünürlüğe kadar tüm yol boyunca hareket tutarlılığı için video çekimlerini akıllı bir şekilde yükseltmek için çığır açan makine öğrenimi teknolojisi Yapay Zeka (AI) kullanılmaktadır.
Elimde AI destekli 11 Gb Nvidia RTX 2080 GPU ve ilgili yazılım ile bu işlem yapılmaktadır.20 dk lık yaklasık 30000 kare sd video 1080p kare düzeltmesi yaklaşık 3 saat sürmektedir.
Örnek çalışmalar hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.Kurtlar vadisi 97 bölümü bu şekilde restore edip paylaşmayı da düşünüyorum. Yorumlarınız için şimdiden tşk ederim.(Her iki Youtube Kanalıda bana aittir.)
Videolar :
Geforce GTX 970 için yardım
Mrehaba arkadaşlar sizce bu ekran kartı nasıl performansı iyimi kardeşimin masaüstü için düşünüyorum
ve 2.el fiyatı ne kadara bunun için 1800 istiyorda :)
Geforce GTX 970 4 gb Gaming
RTX 2070 8g Dlss ON/OFF (Battifield V) FPS sorunu
Arkadaşlar sistemim bu , bu sistemde Battefield V oyununda :
bu ayarlarda DLss Acıkkende kapalı ikende aynı FPS oranını alıyorum VSYNC bır turlu aktıf olmuyor kapatamıyorum sizce kapatabılsem daha yuksek FPS alabılırmıyım,
oyunda oynarken FPS 55 -60 arası oluyor DLSS acıkkende kapalı ıkende fark etmıyor bu deger, kasma durma falanda olmuyor rahat oynuyoırum, sorduğum üzere VSNCY ayarı nasıl aktif edıp kapatabilirim ve kapatabilirsem yüksek fps alablirmiyim, bidiğim kadarı ile oyunlarda bu ayar FPS yi sabit tutuyor.
Baska oyunda ise en yüksek ayalrlarda görüldüğü gibi 70 - 75 arası alıyorum
altta DLSS acık ve kapalı sizce hangisi daha iyi oyun için ? şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.216 (Bu ay: 305)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 72 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun