Türkcell... Para İadesi Yapmayan Kurumsal Firma...
Türkcell internet mağazasından uzak durun...
Türkcell web den 5 Haziran 2020 tarihinde 3022412 sipariş numarası ile iPhone 11 model siyah telefon satın aldım. Aynı gün renk değişikliği için iptal başvurusun da bulundum. 8 Haziran günü iptal başvurunuz işleme alınmıştır mesajı Türkcell tarafından iletildi. Aynı gün yaklaşık 3 saat sonrasında ürün kargoya verilmiştir mesajı Türkcell tarafından iletildi. Bilişim Teknolojileri Kurumu üzerinden yazıyorum cevap yok (kaldı kı BTK sistem üzeriden takip ediyor ve soru/sorunlarınıza 10 gün içinde cevap yazılır demekte) Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaptım başvuruma cevap yazmışlar henüz ne yazdıklarını bilmiyorum ama Hakem Heyetine cevap yazmayı tercih etmeden önce para iademi yapmamalarını anlamıyorum. CİMER üzerinden Tüketicinin Korunması Kanununa aykırı tutum ve davranışları için ayrıca şikayette de bulundum. Bankam üzerinden harcama itirazı da yaptım ama henüz olumlu bir sonuç alabilmiş değilim. Almadığım hizmet için girdiğim uğraş anlatılamaz... Para iadesi için bu kadar uğraştığım başka bir marka hatırlamıyorum. Orta da teslim edilen bir ürün yok ama hesabımdan alınan 7099 TL yi yarın kesilecek 3.ekstremde de göreceğim. Turkcell internet mağazasından ürün alırken iki kere düşünmek yetmez... Şikayet sitelerinde durumu yazınca benim gibi benzer sorunları yaşayan inanların sayısının pek de az olmadığını görmek üzücü... Facebook mesaj üzerinden yazdığım zaman ise çok yoğunuz biraz daha beklemenizi rica ediyoruz mesajı ise içler acısı neredeyse 60 gün olmuş halen biraz daha bekleyin diye bilen bir firma...
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 107 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Turkcell