İş İçin Notebook Önerisi
Herkese merhaba,
İşte kullanmak üzere bir notebook arıyorum. Aşağıdaki özelliklere haiz olması gerekiyor:
- Taşınabilir, hafif ve tercihen 13-14 inç
- Klavyesi ve ekranı önemli (Thinkpad'ler hoşuma gidiyor)
- Macbook OLMAYACAK. (işim gereği OS uygun değil)
- İşlemcisi ortalama üstü olması gerekli temel seviyede Adobe programları, canva etc. kullanacağım.
- Oyun OYNAMAYACAĞIM
- Hafıza 256 GB ve üstü yeterli (tercihen 500GB)
- Bütçe 20-30 bandı.
- RAM en az 16
Teknik detayların yanında kasa kalitesi, ekran kalitesi ve benzer hususlar benim için önemli. Bu doğrultuda önerilerinizi bekliyorum. Normalde Macbook kullanıyorum fakat işim gereği windows'a geçmem gerekiyor. Bütçem yetmediği için Dell XPS ve Thinkpad X1 serisi dışarıda kalıyor. Fakat anladınız sanırım ne tarz notebook istediğimi. Matebook D14 serisinin ise klavyesi hiç hoşuma gitmiyor.
Bu konuda desteklerinizi bekliyorum. Hayırlı forumlar.
Bilgisayar Toplamama Yardımcı Olur Musunuz?
Arkadaşlar öncelikle merhaba, forumda yeniyim bu sebeple doğru alt başlığı seçtiğimden emin değilim kusura bakmayın.
Son zamanlarda aklımda şöyle bir fikir var, hayvan gibi iyi işlemci ve SSD'ye sahip kalan donanım parçaları ortalama düzeyde olacak şekilde bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bilgisayarı, ağırlıklı olarak video kurgulama ve fotoğraf düzenleme üzerine kullanacağım boş vakitlerimde oyun oynarım ama gidip RTX 2070 falan koymama gerek yok.
Sizden yardım istediğim nokta ise şu; bu bilgisayarı toplamaya çalıştığımda fiyatı monitör hariç 10K'yı buluyor. 8K civarına böyle bir bilgisayar toplayabilir misiniz? (SSD 512GB yeterli olacaktır eksik kaldığı yerde HDD ile toparlarım)
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 177 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım