Telegram Deneme Kampı(Haftada 2 Deneme)
2-3 Haftadır kurduğum grup ile beraber deneme belirleyip çözüyoruz ve oluşturduğumuz forma herkes netlerini girip karşılaştırma yapıyoruz,soruları tartışıyoruz genelde yeni eski kurumsallar üzerinden ilerliyoruz. Şu an 23 kişi grubumuz rekabet ortamı biraz daha artsın diye buraya yazma ihtiyacı duydum aktif olmak şartıyla isteyen gelebilir yoksa grupta 50-60 kişi oluyor az katılım olunca iyi olmuyor.
Grup linki: -
35 Kişi oldu şuanlık çarşambaya kadar olan denemeyi çözmeyenleri atıp konuyu uplayacağım çok fazlalık olması grupta
Kolay gelsin herkese.
.
Boşaltım-Damar Sorusu
Telegram Giremiyorum!!!
Arkadaşlar telegrama girebiliyor musunuz?
Eba Akademik Destek
Arkadaşlar mezunlar Eba akademik desteği kullanamıyor mu sınavları için vs gireyim dedim kayıtlı değilsiniz dedi.Bilgisi olan yardımcı olursa mutlu olurum?
TELEGRAM DENEME ÇÖZME GRUBU(w/Boun-ekon)
HER HAFTA 1 ESKİ TÜRKİYE GENELİ DENEMELER KURUMSAL DENEMELER OLACAK ŞEKİLDE DENEME ÇÖZECEĞİMİZ SIRALAMA OLUŞTURACAĞIMIZ GRUP KURDUK!
GRUBA ATILAN MESAJDAN KESİT:
Arkadaşlar herkese iyi günler.Gruba neden ve ne amaçla geldiğimizin herkes farkındadır.Grupta 4k dan kalan da var 100k gerisinden kalan da.
Ben gelmeden önce uyardım ama tekrar uyarmak istiyorum,arkadaşların durumu genel olarak iyi ve demoralize olabileceğini düşünen varsa lütfen şimdilik çıksın ve kendini hazır hissedince gelsin.Sene sonuna kadar bu sistem devam edecek.
Kasım ve Aralık aylarında haftada 1 deneme,Ocak Şubat Mart ve Nisan ayının ortasına kadar 2 deneme en son ise 3-4 civarına geliriz diye tahmin ediyorum.Denemeleri açılan anketler üzerinden en fazla oy alanların sırasına göre çözeceğiz.Anketi yine açacağım
Grupta gündelik sohbet eden olursa çıkaracağım.Cunku ben buraya kimseyi laklak yapsın diye vs cagirmadım,bir ders ortamı var ve buna saygı gösterilmesini istiyorum.Hepimiz hedefleri olan insanlarız eğer burdaysak.
Onun haricinde alan denemesi cozuyorsunuzdur işte bu yayını çözen var mı vs diye sorabilirsin elbette,kıyas yapmak adına.
Deneme sistemi ise şu şekilde:
Ay başından o ayın pdflerini atıyoruz sonrasında sen müsait olduğun bir zamanda çıktı işini halledince sistem başlıyor.
Mesela 8 Kasım Endemik Tg 2-8 Kasım haftasında istediğin bir vakitte denemeyi cozebilirsin,programın aksamasın diye böyle.Sonrasinda Pazar günü uygun bir zaman diliminde soruların analizini yapacağız.
Analiz nasıl yapılacak sorusu şöyle.
2 koordinatör seçeceğiz o soracak mesela Türkçe 1-10 arası yapamadiginiz soru var mı?
Ben mesela 3 numaralı soruyu yapamadım ve bunu soruyorum,sen soruyu yaptıysan veya yapan birisi her kimse o çözümünü açıklıyor böylelikle ders ders soru soru analizi tamamlıyor olacağız.
Sıralama işi için tecrübeli birisi lazım bu işlerden anlayan,Google forma netleri alanımızı vs gireceğiz ve sonrasında o kişi bir Excel tablosuna olur düz bir word sayfasına olur sıralamayı yazacak.
Bunları depolarız ve nasıl geliştiğini veya gelişmediğini vs açıp bakabilirsin.
Sistem hakkında sorusu olan yazabilir.
EĞER GELMEK İSTİYORSANIZ GÜNCEL NET DURUMUNUZU @Vapayss33 telegram hesabına iletirseniz size yardımcı olacaktır
GEÇEN SENE AÇTIĞI SORU ÇÖZÜM GRUBU İLE AKILLARIMIZA KAZINMIŞ BOUN-EKON HOCAMIZIN ÖNDERLİĞİNDE
Özdebir Mat kare-çember sorusu(Çözümlü)
BELEŞE MOUNT AND BLADE 2
|
Kocaeli Deneme Merkezi
|
Sayısal mezunlar kaçdan bırakıyorsunuz
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.348 (Bu ay: 117)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar