YATAY GEÇİŞ
merhabalar %30 ingilizce bir bölümden %100 ingilizce bir bölüme kurumlar arası yatay geçiş olabilir mi olursa dersleri sayarlar mı
HANGİ ÜNİVERSİTE DAHA İYİ
Merhaba bilgisayar mühendisliği bölümü seçmek istiyorum 49 k sıralama yaptım gelmesi ihtimal olan üniler kocaeli bilgisayar(50k) sakarya bilgisayar(55k) uludağ bilgisayar(53k) bana şuanda eğitim açısından kocaeli ve sakarya daha iyi gibi geliyor sosyal yaşama bakarsak uludağ hepsinden iyi sosyal yaşam eğitim üni kalitesi açısından hangi üni önce tercih edilebilir fikir verirseniz sevinirim
Bu sene 49 k sıralama yaptım ingilizce bir bölümde bilgisayar mühendisliği istiyordum fakat türkçe bölümler tutuyor şuan da gazi uludağ ve koceli tutuyor türkçe hepsi sonra biraz daha bakındım elektirik elektroniğin de bilgisayardan uzak olmadığı gördüm orada da marmara türkçe, istanbul cerrahpaşa türkçe, ve estü ingilizce tutuyor sorum şu ben estü ingilizceye sıcak bakıyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim tercihimin bitmesine de 8 gün civarı bi zaman kaldı en kısa sürede yardımcı olursanız on numara olur başka üni önerisinde de bulunabilirsiniz en mantıklı kararı vermek istiyorum
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.288 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar