Windows 10 otomatik güncellemeye süre koyamamak
Arkadaşlar sorun şu eskiden otomatik indirmeyi nasıl yapardı hemen söyleyeyim. Ben silerdim ve 5-6 gün için de kendi kendine inerdi ben de tekrar silerdi benim için pek sorun olmazdı bu. Ama şimdi siliyorum anında tekrar yüklüyor sürümüm 2004 dedim belki bu sürümden kaynaklıdır 1903 sürümünü yükledim yine hemen iniyor. Ben buna süre koyuyorum yine hemen iniyor. Eskiden olmuyordu nasıl ben buna süre koyarım?
Fare gecikmesi sorunu çözene 200 tl ödül
Arkadaşlar kaç kere attım ama kimse takmadı. Ben bu işten ek gelir elde ediyorum ve planlarım bu şekil de yani bu durum beni zora soktu. Windows'u sıfırladım ve (bunu normal de yapıyorum ve hiç sorun çıkarmıyor) oyunlara girdiğimde fare inanılmaz bir şekilde gecikmeli geliyor. Yardım edin, kaç forumda açtım kimse takmadı. Ben de bu işi para için yapıyorum ve para kazanmam engellendi. Bir kez daha söylüyorum, normalde sıfırladığımda bir şey olmazdı ama geçen sıfırladım ve gecikme oldu format attım düzelmedi. Driver'lar güncel. Fakat şüphelendiğim bir şey var, ne zaman sıfırlasam bakarım ayarları mı değiştiririm. Fakat fotoda gözüktüğü gibi bir Driver yüklenmiş, bundan kaynaklanabilir mi?Bu yoktu eskiden. Sorunumu çözene 200TL gibi miktarla ödüllendireceğim, olmazsa bilgisayarcıya götüreceğim.Bakın kaç yerde aynı konuyu açtım sıfırladıktan sonra oldu fare veya başka bir şey de problem yoktur
USB DRİVER SİLMEM GEREK
Arkadaş bilgisayarı sıfırladım bu yüklendi ve fare gecikme yapıyor her oyunda ve masaüstünde eskiden bu yoktu ve fare akıcıydı ama bunun yüzünden fare gecikiyor oyun oynayamıyor bunun yüzünden nasıl silicem eskiden usb 2.0 ve 3.0 vardı şimdi Amd USB 3.10 eXtensible Host Controller olmuş bunu nasıl silicem kalıcı olarak bunu normal silince tekrar yükleniyor internette baktım çoğu kişide sorun yapıyormuş nasıl yapcam ben Amd USB 3.10 eXtensible Host Controller oyun oynayamıyorum ya.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 432 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware