Bir iş yerinde işbaşı eğitim programı kapsamında çalışmaktayım. İlk ay hesabınız açılmıştır paranızı çekebilirsiniz mesajı gelmişti fakat bu ayın 15'i civarı gelmedi. Durumu araştırırken bugün işkurdan kontrole geldiler onlara sordum paranız yatmıştır. Mesaj gelmez dedi. Sizlere tavsiyem ayın 15i hatta birkaç gün geçtikten sonra şubeye gidin mesaj gelmemesine rağmen paranız yatmış oluyor.
Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize. Başlıkta belirttiğim gibi işlemcim yükte 105 derece oluyor. Boşta 70 derece civarında geziyor.
Termal Macunu yeni değiştirdim soğutma sistemini de yeni temizledim. Laptop 5 yıldır bende aldığımdan beri bu şekilde. Isındıktan sonra bilgisayarı hafif sallayınca 2 dakikalığına bilgisayar donuyor. Hafif sallamaktan kasıt dizimden kaldırıp yavaşça başka yere koyuyurum. Bu arada laptop soğutucusu var altında havalandırma deliklerini kapatmıyorum fakat laptop soğutucusunun fanını çıkarmıştım başka şeye lazım olduğu için. Neredeyse hergün 2-3 saat aralıksız 95 derece üstü çalışıyor bugüne kadar birşey olmadı ama ellerimi terletiyor ve işlemcinin zarar görmesinden korkuyorum.
Bir çözüm bekliyorum siz değerli ve bilgili forum üyelerinden. Teşekkürler şimdiden. Son olarak bilgisayar 8 yaşında
HP Pavilion G6 2211st
Özellikler:
-Win 10 Pro
-Intel i5 3210m
-Intel Hd Graphics 4000
-Amd Radeon 7670
-8GB Ram
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 326 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hava Soğutma