Yatay geçiş sonrası kyk yurt
Arkadaşlar şuan kyk da yurtta kalıyorum, bu sene yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Yatay geçiş sonrası kyk tekrar çıkar mı? Kontenjanlar ne kadar oluyor acaba? Ayrıca yurt çıkana kadar kyk misafir hanesinde kalabilir miyim?
Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler
Yatay geçiş
Arkadaşlar merhaba,
Yatay geciş yapımca eski okulun ismi e devletten alınan transkripte ve okul bitince diplomada felan gözüküyor mu acaba?
Myp ile yatay geçiş Önemliiii
Arkadaslar myp ile bir yere başvurup kazanırsak ama kayıt olmazsak hakkımız kaybolur mu? Bilenler cevaplarsa çok sevinirim
Tıpta yatay geçiş
Arkadaslar herkese merhaba,
Arkadasim düzce tıpta ve 3. Sinifin sonunda myp ile akdeniz tıpa gececek acaba müfredat uyumunda sorun olur mu? 3. Sinifin sonunda benim bildigim müfredat eşitleniyor ama yine bilen birileri yazarsa çok seviniriz. Şimdiden teşekkürler
MYP yatay geçiş ve Kyk yurdu
Arkadaşlar, yakın bir arkadaşim için bir şey danısmak istiyorum. Arkadaşima şuan kyk yurdu çıktı ama seneye myp ile okul değiştircek. Ailesinin maddi durumu gerçekten iyi değil. Okul değiştirince kyk yurdu çıkması kolay mı? Yani kyk da kalmasında bir dezavantaj oluşturur mu myp ile geçiş yapması. Bilenler yazarsa çok iyi olur.
Kayıtlar Acillll
Üniversiteye zamaninda kayit yaptiramayanlara mazeretli kayıt hakkı var mı? Geçen sene böyle bir imkan sunulmuş. Kayitlar bittikten itibaren 3 hafta içinde kayit yaptirabilmisler. Böyle bir imkan var mı acaba? Önemli konu bilenler yazsın lütfen.
Ikinci lisans Acil soru
Beyler bir arkadasimin sorunu ile ilgili sizden bir öneri almak istiyorum.
Arkadasim lisans okurken son sinifta tekrardan sinava girip güzel bir mühendislik kazandi. Fakat ilk lisansinda sisteme not girisinde bir sorun oldugu için tek ders nedeniyle oradan mezuniyetini almasi 13-14 eylulü bulabilir. Şimdi bu arkadasim kesinlikle ikinci lisansi okumayi istiyor ama sonucta diger yerde de 4 senelik bir emegi çöpe atmak istemiyor açıkçası. Yüzyüze kayitlar 10 eylülde bitiyor, bu nedenle geçici kayit seklinde bir durum var mi en azindan 3-4 gun daha uzatabilmek için. Önemli bir konu arkadaslar ilgilenirseniz sevinirim.
Acil yardim Myp ile yatay geçiş
Beyler bir arkadasim icin onemli bir konu oldugu icin burada açiyorum. Arkadasim forum kullanmiyor. Ben size bir danisayim dedim onun adina. Şunlari söyledi. Yardimci olanlara şimdiden çok teşekkürler.
Puanim kendi girdiğim yilda akdeniz tıpa yetiyordu. Şuan alkü tıpta entegre sistem var. Akdeniz de de entegre ama birde pdö %15 gibi bir sistem var. Ben seneye myp ile buraya geçmeye basvurcam ama sorun olur mu? Ders uyusmamasinda sorun olacagini sanmiyorum da 4'e geçerken basvurmus oluyorum. Genelde teorik eğitim her yerde ayni diye biliyorum. Bu şekilde geçen var mi? Sene kaybi yasar miyim acaba? Lütfen yardimci olun
Tıpta Merkezi Yatay geçiş
Arkadaşlar Merhaba puanım zamaninda akdeniz, gülhane ve ankara yıldırım beyazıt tıplara yetiyordu ama harran tıpa gitmek zorunda kaldım ailevi sebeplerden dolayı. Arkadaşlar merak ettiğim bu yerlere şuan merkezi yatay geçiş yapmam kolay mı? Daha önce yapan arkadaşlar var ise bilgilendirirse çok sevinirim gerçekten.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 158
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.996 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 122 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar