Monitör Tavsiyesi
AMD Ryzen 9 5950X ,ASUS TUF GeForce RTX 3070 le bir sistem siparişi verdim arkadaşlar. Buna uygun bir Monitör tavsiyesi bekliyorum siz değerli arkadaşlardan. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar sorum başlıkta görüldüğü gibi, Ankara' dan İstanbul'a elden almak için gideceğim kasayı. Ama hangi firmadan alışveriş yapacağım konusunda kararsız kaldım. İtopyada baya bir şikayet var. Ama diğerlerine göre de daha çok tanınmış bir firma sanırım. Yorumlarsanız sevinirim.
Sistem Hakkında Yardım (Acil)
- INTEL Core i9 10850K 3.60GHz 20MB Önbellek 10 Çekirdek İşlemci
- MSI MEG Z490 ACE 4800MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 Wi-Fi ATX Anakart
- CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
- MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 3X OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
- NZXT H710i Tempered Glass USB 3.1 RGB Beyaz/Siyah Mid Tower Kasa
- NZXT KRAKEN X73 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
- SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk
- SEAGATE 1TB Firecuda 510 NVMe M.2 SSD (3450MB Okuma / 3200MB Yazma)
- COOLER MASTER MWE 750W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU
26 Bin TL fiyatı var.
Arkadaşlar şöyle bir sistem düşünüyorum da , eksik gördüğünüz ya da şu daha iyi olabilir dediğiniz bir yer var mı ? Oyun ve yayın için kullanılacak.
Ek olarak, bu sisteme uygun bir monitör, gaming mause, klavye, hoparlör ve kulaklık önerilerine de açığım. (4bintl bütçe)
Arkadaşlar Dün itibariyle 24.823 TL ye satılan kasa, an itibari ile 25.320 TL den satışta. Dolar kurunun bir günde 0.20 artmasıyla bunu fırsata çevirmiş satıcı kuruluş. Peki doların 6.8 lere düştüğü o günlerde dolara endeksli indirimler yapıyorlar mıydı ? Şaka gibi Hakikaten.
Edit: 25.651 e çıktı asa fiyatı :D:D:D
Arkadaşlar merhaba, Tivibu kullanıcısıyım. Aynı zamanda da masaüstü pcyi internete bağlamak istiyorum. Direk kablolu bağlantı da internet hızımda herhangi bir kopma sorunu olur mu ? Tek modem ile hem tivibudan yararlanıp, hem bilgisayara kablolu bağlanabilir miyim ? Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar sorum başlıkta görüldüğü gibi, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Sorum başlıkta belirttiğim gibi, Yurtdışından bir bilgisayar kasası toplamak istesek zorlukları neler, Türkiye ye getirirken ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız ? Bilgilendirirseniz çok makbule geçer. Herkese İyi Forumlar.
Sorum başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar, alırken nelere dikkat edilmeli ?
Yurt Dışından Alınan Ekran Kartı
Yurt dışından alınan 0 ekran kartının garanti kapsamında ülkemizde bir geçerliliği var mı? Örneğin kutusunda 0 ekran kartı aldık Yurtdışından, sorunlu çıktı. Türkiye deki yetkili servis bakar mı?
Yurtdışında media markette vs 450 500 dolara güzel ekran kartları mevcut. Bu şekilde temin eden birisi var mı?
Arkadaşlar merhaba. Malumunuz miningler yüzünden ekran kartı fiyatları tavan yaptı. 4 bin liralık ekran kartları oldu 12-13 bin düzeyinde. Mining ve oyuncular için artık farklı kartlar çıkacağı söyleniyor ama bu ne kadar sürede olur sizce ? 25-26 bin lira bir kasaya verip, 2-3 ay sonrasında aynı kasayı 15-16 bin düzeyinde görmek pek hoş olmayacaktır.
Fikirlerinizi bekliyorum a dostlar. Herkese iyi haftasonları.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 199
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 14.790 (Bu ay: 304)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 299 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı