Sınava girmelimiyim?
Arkadaşlar merhaba lise sınavları bildiğiniz gibi isteğe bağlı oldu ben girip girmemekte kararsızım takdiri geçen dönem 2 puanla kaçırdım ne yapmalıyım?
106a toner
Arkadaşlar merhaba elimde 106a toner bulunmakta bu toneri sizce doldurmalımıyım yoksa doldurtmalımıyım? Daha önce hiç toner dolumu yapmadım bu konuda acemiyim ama çevremde sağlıklı dolduran yer varmı bunuda bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Dersi geçmek için sınavdan kaç almalıyım?
Arkadaşlar merhaba 9.sınıfım ingilizce sınavımdan 48 almışım bu not belge almama neden olurmu?
Yazıcı tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba bana bir yazıcı lazım uzaktan eğitim dönemi için sizce tanklı yazıcılar nasıldır hortum kuruması sıkışması vs. yaparmı?
2020-2021 ingilizce gramer konuları
Arkadaşlar merhaba 9.sınıf ingilizce gramer konuları nelerdir yardımcı olabilirseniz sevinirim. :)
Vatan mı Teknosa mı Mediamarkt mı?
Arkadaşlar telefon alacağım hangi mağazadan almalıyım sizce? (konuyu yanlış açtıysam kusura bakmayın)
Uzaktan Eğitim için webcam önerisi
Arkadaşlar merhaba uzaktan eğitim için webcam arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...
Paragraf kitap önerileri
Arkadaşlar merhaba 2021 tyt için paragraf kitabı önerilerinizi bekliyorum
english grammer today murat kurt
Arkadaşlar merhaba 9.sınıfım ingilizcem çok kötü english grammer today kitabını alabilirmiyim benim için uygunmudur?
More more 9 video çözüm
Arkadaşlar merhaba 9.sınıf more more kitaplarını almayı düşünüyorum acaba video çözümü varmıdır?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 53
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.767 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar