![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2935981/baf69ab8-fc09-4fcb-b2f1-a3e68e255d31.png)
![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Flört uygulamalarının aşı onayı istemesi
Yapay zekayla fotoğraf oluşturma
Akbank yazılımının çökmesi
Sabahtan beri bankanın internet alt yapısı çökmüş durumda millet sinirlenip parasını çekmeye başlarsa banka yazılımcılar yüzünden zor durumda kalacak gibi duruyor.
Bundan sonra bu olay emsal olur SQL işine deli paralar ödenir ben size söyleyeyim. Python kasanlar buna kassın paranın kokusu buraya kadar geldi.
Kırılmış olabilir mi?
Arkadaş az önce banyoda dengemi kaybedip bacağımı klozete çarptım. Herhangi ağrı falan yok ama 1 dk ayakta kalınca hemen kan toplamaya başladı. Ne diyorsunuz?
Pandeminin hiç bitmeyeceği gerçeği
Artık herkesin kabul etmesi gereken gerçek.
Bu virüs çernobil nükleer santralinde bakteri gibi mutasyona uğrayıp duruyor. Baş edilemez bu virüsle geçmiş olsun.
Ülkenin yazılımcı açığını kapatmak için hükümete önerebileceğim muazzam bir öneri.
Bizimkiler Amerika'ya gidiyor burada ki lavuklarda yazılımcı açığından para sayma makinesiyle geziyor. Eğer yeterlilik sağlıyorsa Pakistan gibi ülkelerden neden yazılımcı ithal etmiyoruz? Böyle iş mi olur arkadaş? Bizimkiler giderken iyi.
İlk Kod!!!
Tor Browser Hk.
Duraklamadan ziyada ivmenin azalması denilebilir.
Özellikle 2019-2021 arasında mobil teknoloji ve yazılım gelişim ivmesi çok düşüktü forumdaşlar.2008-2010-2012-2014 kıyasladığında 2019-2021 yılları arasında neredeyse hiçbir gelişme olmadı.Bunun nedeni bence yeni teknolojilerin artık yeni bir telefon,bilgisayar veya yazılım almaya değececek bir motivasyon yaratamıyor olmasında yatıyor.Düşen satışlar arge ödeneklerini daha da düşürüyor, bu da teknolojinin gelişme ivmesini düşürüyor.Developerlar azalan entegrasyon ihtiyacının sonucu olarak ileri ki yıllarda sorun yaşayabilirler.
Sahte Cv ile iş aramak Hk.
Denemek istediğim ve forum üyelerinden fikir almak istediğim hede.
Udemy'den alacağım java eğitimi sonrası Java sektöründe iş arayacağım ancak yaptığım projeler yok.Cv'ye şu projelere katıldım,bilmem şurada sistem mimarisiydim diye yazmayı düşünüyorum.Anlaşılmaması için ne tavsiye edersiniz? Daha önce bu yöntemle iş arayan var mı?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.538 (Bu ay: 159)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)